Miért ne sikerülhetne rögtön elsőre, erre annyira kicsi az esély?
Második babánkat tervezzük,ez az első próbálkozós hónap. Ha bárki kérdezi mikor lesz tesó,nem rejtem véka alá.
Eddig szinte mindenkitől az volt a reakció,hogy "jó hogy elkezdjük,de ki tudja mikor lesz belőle baba...."
Az első gyermekem 3 hónap próbálkozás után jött össze.
Most miért ne sikerülhetne elsőre?
Kedves kérdező!
Szerintem nem bántottál senkit a kérdéssel én legalábbis nem érzem így és mi akik az első próbálkozáson már túl vagyunk,hát mi sem akartunk bántani csak tudjuk,hogy a csalódás milyen gondolatokat ébreszt és ugye a gondolatnak teremtő ereje van!!!
Nekünk vagyis nekem már nehéz pozitívan gondolkodni és nem akarom,hogy így járj!
Remélem a hideg tél ellenére azért a gólyák megtalálnak minket!!!
Sok sikert és persze kellemes ünnepeket kívánok én is mindenkinek!!!
Gy.
az elsőnél az október menzim után voltunk együtt védekezés nélkül először és rögtön terhes lettem, és a másodiknál rá pontosan két évre, ugyanígy és terhes lettem.
Így két év különbséggel, de majdnem egy nap születtek a fiúk. Úgyhogy nekünk kettőből kettő.
és ami érdekes, hogy mindkét esetben volt előtte, hogy elszakadt a gumi és nem volt semmi. Amikor viszont direkt ezzel a szándékkal mentünk neki a dolognak egyből összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!