Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért ne sikerülhetne rögtön...

Miért ne sikerülhetne rögtön elsőre, erre annyira kicsi az esély?

Figyelt kérdés

Második babánkat tervezzük,ez az első próbálkozós hónap. Ha bárki kérdezi mikor lesz tesó,nem rejtem véka alá.

Eddig szinte mindenkitől az volt a reakció,hogy "jó hogy elkezdjük,de ki tudja mikor lesz belőle baba...."

Az első gyermekem 3 hónap próbálkozás után jött össze.

Most miért ne sikerülhetne elsőre?

2010. nov. 30. 20:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekünk is elsőre megfogant a lánykánk,simán lehet! :)
2010. nov. 30. 21:52
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem a kisfiam az első hónapban megfogant,viszont most már 5 hónapja próbálkozunk,és nem esek teherbe.Azt mondják,ha görcsösen akarjuk,nem sikerül.Nálam is ez lehet a hiba.Picit próbálom elengedni a gondolatot,de nehéz...
2010. nov. 30. 22:22
 13/22 anonim ***** válasza:
45%
Ne feledd, hogy azóta mióta szültél sok hormon változott benned!! Egyáltalán nem biztos, hogy elsőre ő is sikerülni fog. Nekünk semmi bajunk, időzítés is tökéletes még is két éve várunk a kis tesóra. De reméljük nektek pikk-pakk összejön.
2010. dec. 1. 07:58
 14/22 anonim ***** válasza:

Szia!

6 évig szedtem gyógyszert, júniusban hagytam abba, szeptember 30-án voltunk először együtt mindenféle védekezés nélkül, most 10+4 hetes vagyok..miért ne sikerülne? :)

Hajráááá!!!!

2010. dec. 1. 08:15
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Mondjuk ha apa folyton elalszik,mire próbálkozhatnánk (mint pl tegnap) akkor nehéz lesz. :-)

2010. dec. 1. 08:33
 16/22 anonim ***** válasza:
63%

Én meg nem értem miért kell ennek akkora feneket keríteni, hogy kinek hányadik hónapban jön össze.... Mintha az, akinek később jönne, valami selejt lenne....

Mi épp hogy csak elkezdtünk próbálkozni, de máris mindenki azt fújja, hogy nekik elsőre összejött. Szerintem nem ezen van a hangsúly, hanem magán a párkapcsolaton és azon, hogy nevelik majd azt a gyereket...

Sok sikert és jó egészséget akárhányadszorra is sikerül!!!!!:)

2010. dec. 1. 10:11
 17/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Három hónapja mentem férjhez,előttünk egy héttel volt munkatársamék esküvője,egy hónappal pedig volt osztálytársnőméké!Mi már negyedik éve várunk a babánkra,ők ketten meg mindjárt esküvő után az első próbálkozós hónapban terhesek lettek!!!

Kedves utolsó:meg értem amit írtál mert mikor a két csajjal találkoztam dokinál(én azért mentem mert nem sikerül)azt kérdezték-csak nem én is babát várok?Nagyon fájt kimondani,hogy sajna én pont az ellenkezője miatt vagyok ott mert tényleg selejtnek éreztem magam mikor rám néztek ahogy közöltem én miért mentem!

Kérdező:Símán össze jöhet egyből de nem szabad nagyon akarni mert az csak gátol!Biztosan számít nálam is,hogy egyre inkább magam alatt vagyok te ne ess ebbe a hibába szeressétek egymást amikor jól esik és meg lesz az a tesó!!!

Sok sikert!!!

Gy.

2010. dec. 1. 11:49
 18/22 anonim ***** válasza:

Kedves GY.!

Előtted lévő vagyok. Igen, azt hiszem mi értjük egymást, hasonlóan gondolkodunk. Így ismeretlenül is tiszta szívemből minden jót kívánok Nektek!!!!! És ne érezd magad rosszul, az miatt, mert nektek gondjaitok vannak! Szerintem úgy kell felfogni, hogy Ti ezt a próbatételt kaptátok az élettől, mások pedig mást. Arra kell gondolni, hogy van, akinek még szerető párja sincs, pedig mennyire vágyna rá!

2010. dec. 1. 13:05
 19/22 A kérdező kommentje:

Kedves Mindenki!

Nem kerítek ennek nagy feneket,egyszerűen csak vágyom már a babára,és felmerült bennem egy kérdés amit itt fel is tettem,hiszen erre való ez az oldal.

Ezzel azt hiszem senkit nem bántottam,és semmi féle negatívumot nem közvetítettem ezzel senki felé.

Csak egy kérdés volt.

Ha nem jön össze elsőre, akkor nem jön össze. Lehet,hogy egy év alatt sem. Kit tudja?

De könyörgöm ne bántsuk már itt egymást jóformán mindenért!!! Lassan már nem merek feljönni erre az oldara.

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok,és köszönöm a válaszokat!

2010. dec. 1. 13:53
 20/22 anonim ***** válasza:
Ugyanannyi az esélye, hogy az első hónapban összejön, mint a 2-ban, 3-ban,4-ben, stb....
2010. dec. 1. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!