Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos kétségbe vagyok...

Nagyon fontos kétségbe vagyok esve szerintetek így lehet lombik?

Figyelt kérdés
Injekciót már 8 dik napja kapom és uh. csak két nagyobb tüsző talált a doki szerintetek van esély így a babára hány tüsző kell ahhoz hogy le szívják és megtermékenyüljön?
2010. nov. 30. 09:52
 1/6 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ez nem verseny!

Egy babához egyetlen petesejt elég. :-)

Nyugi, ha egy lesz, akkor annyi lesz. Akár abból az egyből is lehet baba! Kicsit kisebb az esély, mintha lenne 20, de nem reménytelen! A lényeg, hogy ne idegeskedj!

Drukkolok!

2010. nov. 30. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg! Bízz a dokidban, egyébként szerintem is, ha egy lesz érett, akkor azzal az eggyel fogtok próbálkozni. Biztos vagyok benne, hgy egy ciklusnyi hormonkezelést nem fog a dokid veszeni hagyni, csak mert 1 tüsző lett érett. Amúgyis azt mondják, hogy a minőség a lényeg, nem a mennyiség. Próbálj erre gondolni!

Drukkolok Neked, majd írd meg légyszíves, hogy mi lett!

2010. nov. 30. 10:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk kétszer halasztották emiatt, de lehet ha több pénzt adtunk volna akkor kettőt is leszívott volna. Harmadik nekifutásra meg 15 -öt szívott le, abból csak öt kezdett osztódni.Nem sikerült.
2010. nov. 30. 11:21
 4/6 anonim ***** válasza:

A dkid nem mondott semmit? Ha nem mondta, h abbahagyjátok, akkor folytatjátok. Csak ugye nem minden tüszőben van petesejt és nem minden embrió osztódik. Jobb most leállni a 8. napon, mint neadjisten embrió nélkül maradni a beülti napján.. Nekem összesen 14-15 petesejtet láttak uh-n és csak 7 petesejtet tudtak leszívni.

Sok sikert!!

2010. nov. 30. 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Remélem picit sikerül majd megnyugtatnom. Én is lombikos vagyok. Első lombik: 7 petesejt, 4 volt jó, kettő termékenyült meg, de mindkettő osztódott. 8 és 5 sejtesen visszakaptam őket, sajna nem sikerült. Második lombik, emelt hormonszurikkal, 3(!) petesejt, ebből egyetlen egy volt jó és ez termékenyült meg. Őt 4 sejtesen kaptam vissza. és Sikerült! sajna ugyan méhenkívüli terhes voltam, és megrepedt a petevezetőm,eltávolították, de látod, nem a mennyiség, a minőség a lényeg. Tegnap volt a harmadik lombik , a leszívásom, mindössze kettő petesejtem lett. ma telefonáltunk, mindkettő megtermékenyült, ha minden ilyen jól halad, akkor csütörtökön mindkettőt visszakapom:) fel a fejjel, nekem mindig mondja a dokim, a babához egy petesejt és egy kiskatona kell:) Persze több petesejt nagyobb esély, de hidd el, túl sok petesejtnél rosszabb is lehet a minőség. Velem volt olyan, akinek 12 petesejtet szívtak le, egy sem term.meg. volt akinek hármat ültettek be, mégsem lett sosem baba, látod nekem egyetlenkét tették vissza a pocakomba,és mégis sikerült! drukkolok!
2010. nov. 30. 13:00
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon aranyosak vagytok hát remélem így lesz mint az utolsó hogy írta hogy egy is elég hát nagyon szorítok neked írd meg légyszí hogy mi újság veled be ülti után remélem a teszten sok+++ ot látsz majd és kösz a választ.
2010. nov. 30. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!