Csinálhatok már tesztet vagy várjak még? Ma vagyok a ciklusom 25. napján,állandóan álmos vagyok, éhes..
Figyelt kérdés
ma vagyok a ciklusom 25. napján átlagban 26-27 naposak a ciklusaim , állandóan álmos vagyok , éhes , néha van egy kis szurka ott lent , volt fehér folyásom 1 napig a ciklusom 21. napján , 3 éve szeretnénk babót de úgy érzem most talán összejött , de csalódni sem szeretnék , egy pregimax plusz tesztem van itthon megcsinálhatom szerintetek ma délután vagy várjak még egy pár napot és reggel csináljam meg?2009. jan. 16. 13:19
1/13 anonim válasza:
Én a helyedben tuti várnék még. Ha 26-27naposak a ciklusaid, akkor még nem is késik a mensid. Szerintem várj még pár napot, s leghamarabb akkor érdemes tesztelni, ha már késik egy-két napot. Ilyenkor még az sem biztos, hogy kimutatná a teszt, szóval türelem! :)
2/13 anonim válasza:
Ilyen idősen délutáni vizeletből nem hinném hogy kimutatja. Ha már nem bírod reggelig se, akkor persze csináld meg, de ne érjen rosszul egy negatív eredmény! Sok sikert!
3/13 A kérdező kommentje:
igen tudom hogy még nem késik csak már annyira izgulok és szeretném tudni hogy van -e babi vagy nincs , de megfogadom a tanácsodat és várok még pár napot , és köszönöm a választ.
2009. jan. 16. 13:24
4/13 anonim válasza:
Szia! Én sem vagyok a túl korai tesztelés híve, én is várnék még pár napot.
5/13 anonim válasza:
Tudom, hogy nehéz ilyenkor várni. :) Próbáld meg elterelni a gondolataidat! Szorítok, hogy babó legyen! :) Majd írj, ha már tudsz vmit!
6/13 A kérdező kommentje:
oks várok még 3-4 napot addigra kiderül ugy is hogy megjön-e vagy sem.
Köszönöm.
2009. jan. 16. 13:26
7/13 anonim válasza:
Szerintem is várj még, én már csalódtam! felesleges!
8/13 A kérdező kommentje:
mindenképpen megírom akármi is lett az eredmény.
2009. jan. 16. 13:26
9/13 anonim válasza:
Szia! Délután semmiképpen ne tesztelj, mert ha terhes is vagy, ez annyira friss még (nincs még elegendö HCG a vizeletben), hogy a teszt nem mutatja ki. Jó lenne ha várnál még pár napot, s csak a reggeli vizelettel próbálkozz!
Azért szurkolok neked!
10/13 anonim válasza:
Én is hasonlóan érzek, de megpróbálok vasárnap reggelig várni. Egyébként találtam egyszer kb 2 hete (azóta se) egy oldalt, ahol kiírta, hogy nekem mikortól mutatná ki az itthoni teszt, és mára írta, és 18ára nem várom (31-33 naposak a ciklusaim).Úgyhogy már alig várom a vasárnapot:)Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!