A nők hány százalékának jön meg a mensije terhesség alatt? Olyanok jelentkezését is várom, akiknek megjött, és akiknek nem.
Nekem nem jött meg de két ismerősöm is van akik az 5 hónapig menstruáltak rendesen. Azért mentek el a dokihoz mert már mozgott a baba. Tehát van ilyen.
Na és mielőtt mindenki átkozódna mindketten eü dolgozók és semmilyen ugy értsd SEMMILYEN tünetük nem. Csak a rendes menstruáció:-)
Köszi! Első válaszoló: PONT ebben a helyzetben vagyok, a mensim elmúlása után RÖGTÖN jelentkeztek a tünetek, és már több mint 3 hete "kínoznak". A hétvégére nem várom a következőt, hátha nem is jön meg :-))) Neked drukkolok, majd írd meg, mi lett!
Második válaszoló: örvendek, hogy van ilyen, ebben reménykedek én is. Tehát nem olyan ritka, mint hinnénk...
Szia! Első vagyok! Nem írták még, de mielőtt bárki azt gondolná és nem gondoltam először a terhességre és így nem is magyarázom be magamnak a tüneteket! Megírom mi lett! :)
Te teszteltél már az előző mensid óta? Neked milyen tüneteid vannak?
Szia!
Nekem megvolt, 3 napig tartott, de én már előtte és utána is éreztem, hogy babó. :-)
Köszi a drukkot :-)))
Utolsó: hááát, nem semmi, ami veled történt... De azért minden rendben volt, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!