Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhen kívüli terhességnél mit...

Méhen kívüli terhességnél mit mutat a teszt?

Figyelt kérdés
sziasztok.azért kérdezem ezt mert voltak terhességi tüneteim,és a mensim is késett 5 napot.mikor megjött,erősebb volt mint máskor.a görcseim is erősebbek voltak.tesztem negatív volt(2 is).azzal rémisztgetnek hogy lehet méhen kívüli terhességem van.mik a tapasztalatok?a teszt pozitívat mutat vagy nem?
2008. jan. 15. 00:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj el egy orvoshoz majd ő kideríti az vagy e.
2008. jan. 15. 07:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, a teszt ilyenkor is pozitívat muatatna. Ha megjött akkor tuti nem vagy terhes.
2008. jan. 15. 07:33
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
A teszt pozitív akkor is, ha méhen kívüli terhes vagy. Két vérzés sem egyforma, ezért izgulni nem kell. Minél több a vérzésed, annál vastagabb a méh nyálkahártyád, ami jó dolog.
2008. jan. 15. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én méhen kívüli terhes voltam,ezért megjött a mensim,és sajna csak 6 hetesen tudtam meg,hogy babás vagyok,mert PÉ(peteérés) előtt úgy fájtak a cicieim,hogy nem bírtam rájuk feküdni,és menthetetlenül elaludtam ahol tudtam napközben.A méhen kívüli ugyanolyan terhesség mint a méhen belüli,baba fejlődik,csak rossz helyen,nekem speciel a petevezetőben volt,ezért nagy műtétem volt,mert először normál terhességnek könyveltek el,majdcsak 9 hetesen látták meg a babát,hogy rossz helyen van.Akkor már fel kellett nyitni,szép 28cm-es vágásom van.Nekem is késett most 5 napot,de megjött,csak nekem jóval kevesebb vérzésem volt kevesebb ideig,mint szokott.Az is lehet,hogy Te terhes voltál,csak elment a baba,ezért jött meg később,és erősebben.Ha a vérzés elmúlt rendesen,nem fáj utána a hasad,akkor minden ok.Nem kell megijedni,egy nő ma életében 10-12 x biztos hogy terhes,csak nem tud róla,csak azt veszi észre,hogy erősebb a vérzése,vagy 1-2 napot csúszik,vagy siet a mensi.50 évvel ezelőtt,amikor a fogamzásgátlás még csak álomfogalom volt,akkor a nők több tízszer terhesek voltak.Ha idegesít valami,akkor keress fel egy orvost,bár sztem ennél többet ő sem mondd,max.megvizsgál,és megnyugszol.Egy (24 éves)öreg róka
2008. jan. 17. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!