Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap teszteltem két pozitíva...

Tegnap teszteltem két pozitívat, a main viszont alig látható a csík. Mi történhetett? Ennyit számíthat a vizelet koncentrációja?

Figyelt kérdés

Tegnapi első vizeletből halvány pozitív lett (egy 25-ös One Step), aztán pár órával később is egy Gebriel.

Ma reggel viszont nagyon halvány lett a tesztem, sőt később sztem negatív a második. A tegnapi teszteken még mindig látszanak a csíkok, szóval nem csak odaképzeltük:).

Számíthat az, hogy az elsőnél nem ittam se este, se éjszaka, tegnap este viszont sokat ittam, meg hajnalban is felkeltem inni, szóval jóval hígabb lehetett a vizeletem. Ugye van baba? Nagyon félek, hogy elmegy:(.

2010. nov. 27. 14:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi az érdeklődést. A ma reggeli ugyanolyan halvány:(. Már nem bizakodom. Féltem, hogy méhen kívüli de a dokim megnyugtatott.

Viszont úgy döntöttem, a progit abbahagyom, hagy jöjjön meg, aztán mahjd meglátjuk hogyan tovább...

Az elmúlt két hónap eléggé megviselt, és van már egy csodálatos másfél éves kisfiam, akinek varázylatossá szeretném tenni az ünnepeket:). Kicsit megpróbálok felülkerekedni a babatémán, ésIstenre bízom a döntést, nem a hülye tesztekre, meg teákra, meg trükkökre, én atokkal csak rontottam az esélyeekt:(...

Kellemes ünnepeket, és jó babavárást, meg gólyacsalogatst mindenkinek;):D:D.

2010. nov. 28. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!