Tegnap teszteltem két pozitívat, a main viszont alig látható a csík. Mi történhetett? Ennyit számíthat a vizelet koncentrációja?
Tegnapi első vizeletből halvány pozitív lett (egy 25-ös One Step), aztán pár órával később is egy Gebriel.
Ma reggel viszont nagyon halvány lett a tesztem, sőt később sztem negatív a második. A tegnapi teszteken még mindig látszanak a csíkok, szóval nem csak odaképzeltük:).
Számíthat az, hogy az elsőnél nem ittam se este, se éjszaka, tegnap este viszont sokat ittam, meg hajnalban is felkeltem inni, szóval jóval hígabb lehetett a vizeletem. Ugye van baba? Nagyon félek, hogy elmegy:(.
Köszi az érdeklődést. A ma reggeli ugyanolyan halvány:(. Már nem bizakodom. Féltem, hogy méhen kívüli de a dokim megnyugtatott.
Viszont úgy döntöttem, a progit abbahagyom, hagy jöjjön meg, aztán mahjd meglátjuk hogyan tovább...
Az elmúlt két hónap eléggé megviselt, és van már egy csodálatos másfél éves kisfiam, akinek varázylatossá szeretném tenni az ünnepeket:). Kicsit megpróbálok felülkerekedni a babatémán, ésIstenre bízom a döntést, nem a hülye tesztekre, meg teákra, meg trükkökre, én atokkal csak rontottam az esélyeekt:(...
Kellemes ünnepeket, és jó babavárást, meg gólyacsalogatst mindenkinek;):D:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!