Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki mára nem várja/várta...

Ki az aki mára nem várja/várta? Tünetek? Valami?

Figyelt kérdés
Nekem ma kellett volna megjönnie, de még nem jött, pedig elvileg nagyon kicsi az esély a terhességre, nem is igazán terveztük, de nagyon örülnénk neki, ha mégis jönne a babóca.
2010. nov. 26. 20:12
1 2
 1/13 Mónika87 ***** válasza:
Szia.Nekem 16,17körül kellett volna megjönnie,de ma jött meg:(Pedig már kezdtem örülni.Sok tünetem volt,tegnap délután volt egy kis barnázásom meg ma de.Kezdtem örülni úgy voltam vele,hogy talán lehet hogy a beágyazódás jele.De délben megjött:(:(:(
2010. nov. 26. 20:19
 2/13 anonim ***** válasza:
Ezért kell egyszer tesztelni, mert hanem csak csalódás van.
2010. nov. 26. 22:00
 3/13 anonim ***** válasza:

Én tegnapra nem vártam, de este barnáztam, el is könyveltem, hogy megjött. Aztán reggelre mégse volt semmi, és teszteltem egy halványat, aztán második pisiből is egy halvány Gabrielt:):):). Azóta se jött meg, de azért még holnap is tesztelek,ésreménykedem ezerrel;).

Neked is szorítok.

Mi próbálkozunk már 7 hónapja. Második babánk lesz. Múlt hónapban volt egy spontán vetélésem. Deő most remélem velünkmarad;).

2010. nov. 26. 22:03
 4/13 anonim ***** válasza:

"Ezért kell egyszer tesztelni, mert hanem csak csalódás van."

Bocsi, de én ezt nem értem... 10 napot késett neki, simán lehet, hogy baba volt... Nem is tudjuk tesztelt-e. Vagy nem is az első hsz-nak szólt?

2010. nov. 26. 22:06
 5/13 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért,3. hozzászóló,nem vagy eltiltva a szextől?

Én 6 hétig rá se nézhetek a férjemre.

2010. nov. 26. 22:25
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem,mert csak preklinikai volt: nemvárt előtti napon, és nemvárt napján lett pozitív, pár óra múlva mégis megjött. Állítólag a "terheségek" kb. harmada így végződik, csak nem tudunk róla, csak én ugye teszteltem. Szóval még nagyon pici volt, talán be sem ágyazódott rendesen.

Annyit javasolt a dokim, hogy következő ilyen alkalomnál szedjek egyből Duphastont, mert az segít, hogy ne menjen el, de amitől én tartottam, hogy "megtart" egy estleg beteg magzatot, az nem igaz.

Így most persze szedem. aztán meglátjuk.

2010. nov. 26. 22:52
 7/13 anonim ***** válasza:
én mára nem vártam tegnap pozitivat teszteltem,és ma is,és egy kicsit barnázok,ugyhogy egy kicsit félek,de semmi mensis tünetem nincs.
2010. nov. 27. 09:10
 8/13 A kérdező kommentje:
nekem még nem jelentkezett,de tegnap óta nagyon fáj, görcsölget a hasam, így biztos megjön. A melleim is fájtak tegnapig, ma már alig fájnak, (sajna múlnak el a tüneteim) úgyhogy már nem nagyon reménykedem. Tesztelni is csak hétfőn fogok (direkt nem is vettem tesztet) ha addig nem jön meg akkor tesztelek, ha megjön akkor meg majd legközelebb. Nektek gratulálok kétcsíkosok. :)
2010. nov. 27. 10:41
 9/13 anonim ***** válasza:
neked pedig sok sikert. majd írd meg az eredményt
2010. nov. 27. 11:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Megy a drukk és suttogós GRATULÁCIÓ a leendő kismamáknak!!!!
2010. nov. 27. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!