Ki az aki mára nem várja/várta? Tünetek? Valami?
Én tegnapra nem vártam, de este barnáztam, el is könyveltem, hogy megjött. Aztán reggelre mégse volt semmi, és teszteltem egy halványat, aztán második pisiből is egy halvány Gabrielt:):):). Azóta se jött meg, de azért még holnap is tesztelek,ésreménykedem ezerrel;).
Neked is szorítok.
Mi próbálkozunk már 7 hónapja. Második babánk lesz. Múlt hónapban volt egy spontán vetélésem. Deő most remélem velünkmarad;).
"Ezért kell egyszer tesztelni, mert hanem csak csalódás van."
Bocsi, de én ezt nem értem... 10 napot késett neki, simán lehet, hogy baba volt... Nem is tudjuk tesztelt-e. Vagy nem is az első hsz-nak szólt?
Bocsi az offért,3. hozzászóló,nem vagy eltiltva a szextől?
Én 6 hétig rá se nézhetek a férjemre.
Nem,mert csak preklinikai volt: nemvárt előtti napon, és nemvárt napján lett pozitív, pár óra múlva mégis megjött. Állítólag a "terheségek" kb. harmada így végződik, csak nem tudunk róla, csak én ugye teszteltem. Szóval még nagyon pici volt, talán be sem ágyazódott rendesen.
Annyit javasolt a dokim, hogy következő ilyen alkalomnál szedjek egyből Duphastont, mert az segít, hogy ne menjen el, de amitől én tartottam, hogy "megtart" egy estleg beteg magzatot, az nem igaz.
Így most persze szedem. aztán meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!