Ha teszteltek és negatív, akkor egyáltalán nem látszik második csík? A helye sem?
Figyelt kérdés
Most teszteltem és ha nagyon nézem, mintha látnám a második csíkot.. á lehet bebeszélem,,,kivagyok.. járt már vki így?2010. nov. 26. 14:40
1/6 anonim válasza:
Én 3 napja jártam ugyanígy. Annyira halvány volt a 2. csík,hogy szinte nem is látszott. A párom is azt mondta,hogy csak odaképzelem. De azóta tegnap és ma reggel is teszteltem és egyre erősebb a 2. csík. Már 100%, hogy pozitív. Neked jó vagy rossz hír lenne a pozitív?
2/6 anonim válasza:
ha latsz valamit, akkor az ott van :)
biztos, ami biztos tesztelj ujra 2 nap mulva vagy egy erzekenyebb teszttel
3/6 A kérdező kommentje:
nagyon örülnénk neki, két éve várjuk, csak félek, hogy már sok mindent odaképzelek.. vasárnap-hétfőre nem várom.. hétfőn tesztelek újra.
Azért is kérdeztem mert sok tesztet csináltam már és mindig tiszta nega volt, viszont ez csak úgy látszik ha forgatom egy kicsit a tesztet... neked is így volt?
2010. nov. 26. 15:49
4/6 anonim válasza:
Szia! Ha színes az is, akkor pozitív, ha fehér maradt, akkor az szellemcsík.
5/6 anonim válasza:
Szia! Ezzel tegnap reggel en is igy voltam. Idon tul, mivel a gyerekeket kellett iskolaba vinni, neztem meg a tesztem eredmenyet. Nagyon halvanyan latszodott valami. Mar ugy voltam, hogy csak bekepzelem, es csak a vagyaim jatszanak a szememmel, de tenyleg lattam egy halvany rozsaszin csikot. Ma reggel csinaltam egy masik tesztet, egy masik markaval, ami hatarozottan pozitiv lett. Ha a teszteden latsz csikot, ami nem szurke, hanem szines, akkor ott van a baba, csak meg kicsi a HCG erteked. Gratulalok neked! Fo a nyugalom es turelem, bar tudom hogy nem konnyu, ha ott a pici par nap mulva hatarozottan fog latszodni a pozitiv jel. :)
6/6 anonim válasza:
Nekünk olyan volt a 9., 10, 11 dpo-n! persze nem vettük pozinak, de az volt.
Direkt csináltattam nega tesztet, azon semmi, de semmi nem látszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!