Ovu tesztet hogyan lehet jóstesztként használni? Mikortól érdemes kipróbálni?
már csak 1 terhestesztem maradt..és mostanában nem is fogok rendelni többet, mert kissé elegem lett..viszont most kaptam ovuteszteket.
az ovum viszont már megvolt ebben a ciklusban.
úgy gondoltam majd menzi várható időpontja előtt csinálok először ovu-t..bár nem tudom mikor szokták, illetve mikortól van értelme? hányadik dpo-n? és akkor milyennek kell lennie a 2. csíknak?
vagy ez hülyeség???
ti próbáltátok már?
itt egy mai kérdés ott láthatod az ovutesztemet de csak az elmaradt mensi napján este csináltam egyet, meg azon a két napon amikor ovu volt. Azt meg tudom neked mutatni ha érdekel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
köszi!
ezt pont néztem, de mondjuk az elmaradt menzi napján már inkább hcg-t csinálnék..azt gondoltam menzi előtt 1-2 nappal már lehet ovut kipróbálni..vagy ez nem így van???
Itt le van írva képekkel minden a témáról:
köszi!
De várnék esetleg saját tapasztalatokat is!!!!az számomra tanulságosabb lenne..
én is tettem fel itt pár napja ilyen kérdéseket
én jósnak használtam, erősödött is, de idő előtt 10dpon megjött:((
szóval peteérés után 8-9 nappal kezdd el
és ha erősödik az jó jel
de mindig reggel és több napig hogy láss erősödést
reggel? azt hittem ezt is d.u. kell inkább..na jó..okés..
jó lenne egy olyan történet is, akinél bevállt:-)
Szia! Nekem bevállt.augusztus 14-15.e körül kellett volna hogy megjöjjön,és én nem is sejtettem hogy terhes vagyok,csak vmi furát éreztem.13.-án csináltam egy ovu tesztet,ami határozott + lett,és 14.-én,ami ugyanígy majd kiugrott a kontroll csík,15.-e terhességi teszt+,és 16.-a orvos kb.4 hetes voltam.De sajnos megállt a babám szíve a 10. héten.na de most nem ez a lényeg hanem igen is jók a tesztek a nemvárt előtt.
Nyugottan teszteljél,de persze ehhez az is hozzá tartozik,hogy mindenki szervezete más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!