AZ aktus utan (ha terhes vagyok) mennyi idovel jelentkezhetnek legkorabban tunetek es mik?
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 02:10
1/4 eszo válasza:
hát ez változó, mert van akinek egyáltalán nem jelentkezik semmi tünet..
de 2 hét mindenképp kell! de inkább több..
2/4 anonim válasza:
Ha az ovud is akkor volt amikor az aktus akkor kb 10-12 nappal akár már érezhetsz is valamit, én az elsőnél semmit nem éreztem, csak az Ínyem kezdett érzékeny lenni fogmosáskor, vérzett stb, állandóan álmos voltam és a mellbimbóm viszketett de nagyon. Hányingerem csak a kimaradt mensi után két héttel kezdődött, másodiknál pedig már az aktus után pár nappal alhasi feszülést éreztem, apró szurkálást, megjön érzés is volt , a mellem akkor is viszketett, néha fájt, és a nem várt napján már hányingerem volt.
3/4 anonim válasza:
Nekem a 40. napon és csak annyit vettem észre, hogy iszonyatosan fájnak a melleim. Nem is hiányzott, hogy nem jött meg, pont az esküvőnk volt előtte pár nappal azt gondoltam a sok izgalom, meg minden...De hányingerem csak a 8. hét körül kezdődött, viszont a nászutunkat végigaludtam:)
4/4 anonim válasza:
Az elsővel azon kívül hogy nem jött meg,egyetlen tünet volt valamikor az 5. hét környékén: nem kellett a cigaretta-azóta sem kell:)
A másodiknál sem volt tünet a mensi elmaradásán kívül-igaz,az a terhesség ideje korán meg is szakadt.
A harmadik is tünetmentes volt.
A negyediknél a nemvárt előtt 1 héttel 2 napig próbáltam legyürni egy zsömlét, több részletben,de nem ment. Minden mást megettem,csak azt a fránya zsömlét nem tudtam. -sajnos ez a terhesség is ideje korán megszakadt.
Üdv:2 gyerekes anyuka:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!