Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor próbálkoztok (tatok)...

Mikor próbálkoztok (tatok) intenzíven, ha dec.8-ra,9-re nem várjátok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 21:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Legalább két naponta, de néha egy sem marad ki :)
2010. nov. 24. 21:15
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
en 11.ere nem varom es vasarnap ota naponta csinaljuk terveim szerint szomtaig...az 7 nap szex...igazan nem egy nagy aldozat egy gyerekert.
2010. nov. 24. 21:27
 3/14 anonim ***** válasza:
24%

21:27-es! Szánalmas! Napra pontosan belövitek, hogy mikor szexeltek és azt mondod, hogy "nem nagy áldozat egy gyerekért".

Szegény férjed!

2010. nov. 25. 00:00
 4/14 anonim ***** válasza:
59%
Szia.nekem dec 15.-én kell majd megjönnie de a nov menzi óta folyton élesben vagyok.2-3 naponta.De amugy görcsölj rá hogy akkor most mert akkor tuti nem jön össze,
2010. nov. 25. 07:26
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
miert vagyok en szanalmas? azert mert a te ferjed szivesebben szimogatja a szomszedasszonyt vagy a titkarnojet mint teged azert meg nem kell rosszindulatunak lenni. Fiatalok vagyunk es a kapcsolatunkban dominal a szex...meg jo hogy jobban odafigyelunk az idozitesre mikor gyereket akarunk. Csak sajnalni tudlak mert amit irtal az arrol arulkodik hogy majd meghalsz egy jo menetert!
2010. nov. 25. 09:05
 6/14 anonim ***** válasza:
59%

Szózápor STOP! Na,az a szánalmas,hogy ilyen ökörségen vitáztok! A szex egy jó dolog! Mi sajnos keveset csináljuk,2 gyerek van és mind a ketten kivagyunk de nagyon estére,nappal meg sajna vannak nálunk,pedig hejj,de bepótolnám az elmaradottakat!

Én 3-4-re nem várom,és a ciklus 16-17. napján valamikor voltunk együtt - szombat este. Remélem,sikerült összehoznunk egy fiút!

Ha dec. 8-9-re nem várod,akkor most kell intenzíven próbálkozni,kb vasárnapig,hétfőig-függően attól,mikor van pé-d.

Sok sikert!

2010. nov. 25. 10:28
 7/14 A kérdező kommentje:
Én nem kifejezetten babát szeretnék, csak volt egy becsúszónk 20-án és kíváncsi vagyok, lehet e ebből baba. Egyébként, ha jönne, annak is örülnénk!
2010. dec. 3. 13:02
 8/14 anonim ***** válasza:
mi minden másnap csináltuk de úgynéz ki nem lesz semmi belőle.
2010. dec. 4. 08:27
 9/14 anonim ***** válasza:
18, és 24. A férjem elég sokat dologzik így a rendszeresség nálunk nem megy. De ma pozitívat teszteltem :-)
2010. dec. 4. 20:10
 10/14 anonim ***** válasza:

Gratulálok a pozitívat tesztelőnek! Mikorra nem vártad?

Én mára nem várnám,tegnap - lett a teszt, ha terhes lennék,akkor elvileg ki kellett volna mutatni, mert már a 13. nap volt a tegnapi nap és akkor már képesek kimutatni a tesztek. Eddig semmi mensi. Reménykedem,hátha sikerülne egy kisfiú.

2010. dec. 4. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!