Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inzulinrezisztancia? Már...

Inzulinrezisztancia? Már tudom az eredményemet, de még nem voltam vele orvosnál. Szerintetek ez rossz?

Figyelt kérdés

0' INZ: 12,74

120' INZ: 36,06

FSH: 11,4

2010. nov. 24. 16:18
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Ebből is látszik, hogy mennyire különbőzőek vagyunk, hányféleképpen tudunk értelmezni egy egyszerű mondatot.

Utolsónak!

Szerintem nem az én betegségtudatom erősebb, azokat a dolgokat csak amiatt írtam, mert a válaszoló azzal jött nekem, hogy egy éve próbálkozik, és hogy miért mondom az ő eredményére hogy semmi. Mindegy, nem vitázok, akármit írok, már úgy is csak támadnak, pedig én csak bíztatni akartam, hogy minden orvos más értéket mond, és lehet, hogy nincs is akkora baj vele. Sajnos ilyen rosszindulatú emberek vannak, ilyen a világ...

2010. nov. 28. 20:34
 32/33 anonim válasza:

Az előzőekhez mindenkinek a maga baja a legsúlyosabb...

Egyébként ha jól tudom mindegy milyen magas érték ha valakinek IR-je van az nagyban hozzájárul a sikertelen próbálkozásokhoz.

Nekem is az enyhébb van, elég diétáznom, de a baba miatt gyógyszert is kaptam. Nincs PCO-m. Progihiányom van, amit ugyancsak az IR okozhat. Az értékeim és a határértékek a következők.

Thyreoidea-peroxidáz AAT 10.07 IU/ml < 34.00

Glucose terhelés 0 perc 4.75 mmol/l 4.10 - 6.00

Glucose terhelés 120perc 4.78 mmol/l 3.30 - 7.80

Insulin terh 0 perc 6.16 mIU/l 2.60 - 24.90

Insulin terh 120 perc 39.20 mIU/l

(mellesleg szerintem Pesten az egyik legjobb dokihoz járok, és ő is mondta hogy alapjáraton az enyém még nem súlyos mert nagyrészben egyéntől függ, tehát valakinek ez már nagyon magas valakinek meg nem, és hogy a határértéket is egyénre kéne megszabni, mert ki tudja hogy abból az 100 vizsgáltból kinek milyen baja volt amikor a határértéket megszabták. Tehát az összes tünetet figyelembe kell venni és dönteni a kezelésről hogy okozhatja e a sikertelenséget)

Remélem azért nem volt haszontalan a hozzászólásom.

Mielőbbi babásodást.

2010. nov. 29. 12:58
 33/33 A kérdező kommentje:
Az orvosom azt mondta, hogy nem kell gyógyszert szednem, mert az eredményem jó. Nincs inzulinrezisztanciám. Nem értem. Végülis nekem csak jó, hogy nincs, de akkor hogy van ez, hogy mindenki másnak (akinek kb. ilyen értékei vannak) ez már inzulinrezisztancia, és gyógyszert kell szedni?? Ja és az éhgyomri cukrom 6,1. Pont a felső határ. Erre is azt mondta, hogy jó.
2010. nov. 30. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!