Barátnöm kb 3hónapja mindig rosszul van mielött megjön neki elötte soha nem volt rosszul elötte! Lehetséges a terhesség?

Tesztet miért nem csinált még? Sűrgősen és utánna pedig a doki.
Lehet hogy babát vár és így reagál neki a szervezete.
Én csak annyit tudok javasolni hogy teszt és doki.

Szia,
Ha konkrétan nem nézik a terhességet, akkor nem szerepel a laboron, sehol... Tapasztaltam, ájulás után mentem/vittek a sürgősségire, akkor még nem babásan, kérdezték, hogy miket tapasztalok, és mondtam, h híztam, és émelygek, de nem vagyok terhes tudtommal, erre a doki nagybetűvel felírta, hogy hcgt is nézzenek.
Szóval lehet a barátnőd terhes, csak nem tud róla... Nézesse meg magát nőgyógyásszal.... SOS!!!!
Utalhat méhen kívüli terhességre a tünete.... ÉS AZ HALÁLOS HA NEM MŰTIK MEG VELE....

Azt írod, hogy 3 hónapja van rosszul mielött megjön neki.
Tehát ha terhes lenne akkor az már látszana is.
Régebben én is mindig rosszul voltam aznap amikor megjött. Reggeltől estig hánytam, fájt a hasam és hasmenésem is volt. Vannak akik el is ájulnak a mensi első napján /az egyik ismerősömnél is ez volt/.
Szóval ha csak a mensi napján van rosszul és a többi napon nem, akkor nem valószinű hogy terhes. Főleg ha rendesen mestruálni kezd.
Azért persze tanácsos lenne egy nődokit felkeresnie.
Nekem például B6 vitamint irtak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!