A terhességi teszt kimutatja a méhen kívüli terhességet is? Már egy teszt is biztonsággal kimutatja, hogy mi a helyzet?
Ma reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Az esély a teherbeesésre minimális volt, ettől függetlenül megbízhatok ebben az az 1 eredményben vagy csináljak még 1 tesztet? Ha terhes lennék, kb. 1 hónapos.
Tüneteket nem észleltem, csak sokkal fáradékonyabb, hisztisebb, depisebb vagyok az utóbbi időben. Igaz, hogy elég súlyos problémáim vannak (tartós munkanélküliség, családi és párkapcsolati problémák...).
Szerintem megbízhatsz a tesztben.
De ha még nyugodtabb szeretnél lenni akkor csinálj még egyet, de a legbiztosabb az ha elmégy egy nőgyógyászhoz.
Vannak arra mutató jelek h esetleg terhes vagy?
Egyetértek az utolsó válaszadóval. Kimutatja, hiszem a méhen kivüli terhességnél is megemelkedik a hcg szint.
Hány napja késik a mensid?
Azóta 1x már menstruáltam. A mensesem amúgy meg össze-vissza jelentkezik. Minden hónapban vmikor, csak állandóan változik a ciklusok hossza.
Csak hát sosem lehet tudni, mert ugye az sem mindig bizonyíték, hogy megjött. A legkisebb esélyt sem akarom meghagyni, hogy esetleg terhes vagyok (mindenképpen abortusz, ha mégis). Ezért akartam teszttel is kizárni.
Azért féltem, mert vmivel több mint 1 hónapja vízben szeretkeztünk gumival, nem csúszott le, nem szakadt ki, de a gumiban a sperma mellett vízet is láttam, amikor a párom lehúzta. Féltem, hogy esetleg kifolyhatott az előváladék vagy a sperma.
Az tuti, hogy soha többet gumival vízben. Akkor még nem tudtam, hogy nem tanácsos, csak utólag olvastam itt utána a dolognak és hát rendesen beparáztam, hogy gond lehet.
Tudom, legtöbbször túlparázza az ember, de így most egy kicsit megnyugodtam, hogy negatívat mutatott a teszt. Amúgy nem bízok a gumiban, ezért már felírattam a fogamzásgátlót. Mostanság fogom elkezdeni szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!