Ki nem várja jövő hét elejére? Van kedvetek együtt izgulni?
Sziasztok!
D vagyok!
Ma vagyok a 33.napon,de volt már 40-50napra h mégis megjött,így még várok!
Folyásom nekem is van, iszonyat fáradékony vagyok,tegnap szabin voltam,végig is aludtam a napot!!
Tesztelni mgé nem merek,várok jövőhétig,mert a hét elején a gabriel negatív volt!
De kitartó vagy...Bennem bújkál a kisördög, hogy regge csinálok egyet, bár még csak 28.napom lesz, nekem meg átlag 31... a tesztre az van írva, hogy az elmaradt ciklustól mutatja tutira, akkor ez azt jelenti, hogy már előtte is mutathatja, nem?
Én mindig úgy érzem, hogy folyik, egyszer mintha krémes lenne, egyszer mintha vizesebb, a fene tudja.
Én egyébként a helyedben tuti tesztelnék, nem bírnám ki, főleg ha már a 33.napon vagy... Hét eleje már régen volt, azóta akár triplázódhatott is a hcg...írd majd meg, hogy mi lett, jó?
Aranyos vagy:)
Írok mindenképp,ezt a hónapot nagyon figyeltük, 8-tól számoljuk hogy onnan sikerülhetett mert onantól voltunk intenzíven együtt és akörül volt ovum is!
Volt barnázásom két hete, de csak egy fél napig tartó barnázás!
Az a baj hogy az ilyen össze vissza mensinél a 33 nap se jelent semmit...Ezért gondoltam,hogy megvárom a jövőhetet:)
Volt már hogy 40.napon halvány pozi lett mégse volt baba.
A hét elején a drágám hozta a tesztet mert ugye gabrielen az van h már 3 napos terhességet kimutat,erre ő felbuzdulva hozott egyet,és mikro negatív volt,csak ennyit mondott!Már nem tudom hogy kellene sexelnünk,hogy teherbe ess:))
Ari volt:)
De ez változó,van akinek kimtatja nemvárt előtt 2-3 nappal,van akinek csak nemvárt után egy héttel!
Sógornőm folyamatosan használta el a teszteket,mind negatív volt,elment vérvételre és az mutatta meg hogy kismama....
Nem bírtam megvárni a ma reggel,mensi még nincs,de a tesztem amit este csináltam negatív!
Tegnap görcsöltem,de nem mensi szerűen,inkább csak szúrt az oldalam!
Szia!
D vagyok 37.napon tartok,fehér folyásom van,és a bal mellbimbóm elég érzékeny...
Kicsit fáj is...
Fehér folyásom van,és napok óta fáj a hasam,nem görcsöl,hanem olyan mintha üres lenne vagy mintha feküdnének rajtam..
Szerintetek lehet a beágyazódás fájdalmas?
Lehet hogy később fogant a baba amit a teszt még nem mutat de én már érzem??
Egy hete fáj a hasam, nem görcsöl csak fáj,fehér folyásom van,de most az is csökkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!