Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövő hét elejére?...

Ki nem várja jövő hét elejére? Van kedvetek együtt izgulni?

Figyelt kérdés
Mikor fogtok tesztelni? Nekem össze-vissza ciklusaim vannak (PCO), 30-32 napra jön meg. Fogalmam sincs, volt e TR, nyákom volt középidő táján, most viszont feszítő érzést érzek az alhasamban, a petefészkeim környékén, de nem tudom, hogy ez lehet-e már jel...
2010. nov. 22. 20:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Már vettem is még egy tesztet úgyhogy holnap reggel eldőlhet a kérdés. Bár ez nem Gabriell viszont 10-es érzékenységű. Holnap megírom mi lett.
2010. nov. 24. 15:26
 12/29 A kérdező kommentje:
Írd meg mindenképp! Bár nekem már volt pár álpozi tesztem (Medilab), remélem neked sikerült!És nekünk is:) Én jövő hét elejére nem várom, a petefészek szúrka majdnem teljesen elmúlt, bár néha feszít a bal oldalon, sok folyásom van, elég lehangolt vagyok és néha mintha érzékenyebb lenne a mellem... Nagyjából 31 naposak a ciklusaim, de van mikor 29, 28, 32 napra jön meg... Úgy szeretnék minél előbb tesztelni, de nem tudom mikor. Ráadásul mülleres Duchesse tesztem van, az van a dobozán, hogy elmaradt mensi első napjától használható, az érzékenysége sincs rajta... szóval ha ezzel tesztelek, tuti negatív lesz...
2010. nov. 24. 16:32
 13/29 A kérdező kommentje:
12:59-es, nem tennéd fel a teszted? Úgy megnézném, erőt adna! Azt írtad szombat - kedd között nem várod, de ha ma vagy a 30.napon, akkor átlagban 34-36 naposak a ciklusaid? Milyen érzékenységű a Gabriel?
2010. nov. 24. 16:34
 14/29 A kérdező kommentje:
Most látom, a 30.napot valaki más írta! Bocsi!
2010. nov. 24. 16:35
 15/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom feltenni sajnos a képet mert annyira halvány,hogy az én gagyi telefonommal készült képen nem is látszik. :S Elvileg péntekre nem várom de szerintem most a 14. helyett kb. a 17. napon volt ovu úgyhogy tuti tolódik minden.
2010. nov. 24. 17:20
 16/29 anonim ***** válasza:
Ja a Gabriell 25-ös érzékenységű volt.
2010. nov. 24. 17:29
 17/29 anonim ***** válasza:

Én voltam a 30 napos...ma vagyok a 31en és még semmi túl jól vagyok, de van sűrű fehér folyásom!

Nem tudom,fáradékony vagyok, állandóan eszek ami rám is fér...Néha felpuffadok,néha olyan mintha kilyukadna az oldalam...érdekes,de a 29.napon lévő tesztem negatív volt,mondju kha sikerült az 8án lehetett, és az meg 16napja volt,nem tudom mutatnia kellene már...szerintetek??

D

2010. nov. 24. 18:44
 18/29 anonim ***** válasza:
17:20-as vagyok. Teszteltem ma reggel is egyet a 10-es tesztel amit tegnap vettem. Ez már egyértelmű pozitív!!! :) Fel sem tudom fogni,hogy sikerült. De sikerült! :) Nagyon drukkolok,hogy nektek is sikerüljön!
2010. nov. 25. 09:27
 19/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Nagyon örülök a kismamáknak!! :)

Többiek jól vagytok??

Nekem ma van a nem várt napja.

Tegnap előtt kis rózsaszínezés, épp hogy, tegnap szintén délután (csak a WC papíron), és azóta sincs semmi. Azt hittem mára nagyon meg fog jönni de nem.

One step tesztcsík továbbra is negatív. Igaz kislányomnál is csak az elmaradt után 3 nappal mutatta, viszont akkor nem barnáztam.

Na szóval ez van velem. Ja és enyhe menzesz görcsim vannak, de leginkább a derekamban érzem.

2010. nov. 25. 13:33
 20/29 A kérdező kommentje:

GRATULÁLOK A BABÁHOZ! Végülis hányadik napon lett pozitív? Kb?

Mára nem váró, egyéb tünetek?

Nekem tegnap óta mintha érzékenyebb lenne a mellem, ma mintha jobban, mint tegnap. De ez még nem lehet tünet, nem? Ma 26.ciklusnap, átlag 31-es ciklus, de volt már párszor 29-es is... a folyás továbbra is megvan, mintha állandóan folyna vmi... És iszonyat fáradt vagyok, de ez most vhogy más fáradtság, még a 2 kávé se segített... Azon gondolkodom nem bízom a dolgot a Duchesse mülleres tesztre, lehet holnap elugrom jobb tesztet venni, csak kicsit messze van... Vagy holnap még semmiképp ne teszteljek? A mellem hónapok óta nem fájt mensi előtt, viszont amikor szedtem a premenst, akkor már legkésőbb a 18.ciklusnaptól. Most hónapok óta semmi, erre tegnap, ami 25.nap volt... szerintetek?

2010. nov. 25. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!