Ki nem várja jövő hét elejére? Van kedvetek együtt izgulni?
Én voltam a 30 napos...ma vagyok a 31en és még semmi túl jól vagyok, de van sűrű fehér folyásom!
Nem tudom,fáradékony vagyok, állandóan eszek ami rám is fér...Néha felpuffadok,néha olyan mintha kilyukadna az oldalam...érdekes,de a 29.napon lévő tesztem negatív volt,mondju kha sikerült az 8án lehetett, és az meg 16napja volt,nem tudom mutatnia kellene már...szerintetek??
D
Sziasztok Lányok!
Nagyon örülök a kismamáknak!! :)
Többiek jól vagytok??
Nekem ma van a nem várt napja.
Tegnap előtt kis rózsaszínezés, épp hogy, tegnap szintén délután (csak a WC papíron), és azóta sincs semmi. Azt hittem mára nagyon meg fog jönni de nem.
One step tesztcsík továbbra is negatív. Igaz kislányomnál is csak az elmaradt után 3 nappal mutatta, viszont akkor nem barnáztam.
Na szóval ez van velem. Ja és enyhe menzesz görcsim vannak, de leginkább a derekamban érzem.
GRATULÁLOK A BABÁHOZ! Végülis hányadik napon lett pozitív? Kb?
Mára nem váró, egyéb tünetek?
Nekem tegnap óta mintha érzékenyebb lenne a mellem, ma mintha jobban, mint tegnap. De ez még nem lehet tünet, nem? Ma 26.ciklusnap, átlag 31-es ciklus, de volt már párszor 29-es is... a folyás továbbra is megvan, mintha állandóan folyna vmi... És iszonyat fáradt vagyok, de ez most vhogy más fáradtság, még a 2 kávé se segített... Azon gondolkodom nem bízom a dolgot a Duchesse mülleres tesztre, lehet holnap elugrom jobb tesztet venni, csak kicsit messze van... Vagy holnap még semmiképp ne teszteljek? A mellem hónapok óta nem fájt mensi előtt, viszont amikor szedtem a premenst, akkor már legkésőbb a 18.ciklusnaptól. Most hónapok óta semmi, erre tegnap, ami 25.nap volt... szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!