Szerintetek mennyi az esélye? Nem százalékokban, csak tapasztalatok alapján.
Figyelt kérdés
Szombaton voltunk együtt, ez volt a ciklusom 12. napja. Általában 28 naposak a ciklusaim, de szokott késni, stressztől. Elég stresszes vagyok mostanában. Bele gondolva, hogy sokaknak hónapokig nem jön össze a baba, bár jó időben próbálkozva. Nem a baba miatt stresszelek, ahogyan a legtöbben, inkább a munka és az iskola, karácsony miatt.
Szerintetek van rá esély? Most egy hétig biztosan nem tudunk együtt lenni a párommal, sokat dolgozik, van amikor reggel 6-tól este 11-ig van bent.
2010. nov. 22. 11:30
1/3 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy nézegettem ezen az oldalon a hasonló kérdéseket, és egyiknél megakadt a szemem. A válaszolók azt írták, hogy a folsav nagyban segíti a teherbeesést és a terhességet. Hát én kb egy hónapja vas forte tablettát szedek, és egyik mellék "terméke" a folsav, ami - a doboz írja - 200%-ban fedezi a felnőtt szűkséges bevitelét.
2010. nov. 22. 12:22
2/3 anonim válasza:
persze esély van. A folsav nem a teherbe esélyét növeli, pusztán azért nagyon fontos, mert az első 6 hétben záródik, a magzat idegcsője, amihez nélkülözhetetlen ez a vitamin. Mire kiderül, hogy terhes vagy ez szinte már meg is történt. Sok siket:-)
3/3 anonim válasza:
Annyiszor ismételted, hogy stresszelsz de nem a baba miatt, de szerintem tudat alatt igen, de még magadnak sem vallod be. Aki akaratlagosan készül egy babára az mindig várja a sikert és amig ezt nem éri el addig kissé idegeskedik, hogy minden okés-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!