Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen gyógyszert ismertek...

Milyen gyógyszert ismertek ami vény nélkül is kapható, és elősegíti a terhességet?

Figyelt kérdés
Már 7 hónapja próbálkozunk..... :(
2010. nov. 21. 19:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de fel a fejjel most már az új ciklusra kell "rágyúrni"

Egyébként nálad minden rendben? Ciklus,peteérés,...?

A folsavat úgy kell szedni mint egy rendes vitamint. Szóval mindig.

2010. nov. 22. 10:52
 12/13 anonim ***** válasza:
2010. nov. 22. 18:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és is azt mondom, hogy a Folsav mindenképpen jó.

Patikában viszont kérdezd meg a pontos adagját, mert az a nem mindegy, hogy milyen Folsavat szedsz és milyen mennyiségben.

8,5 év sikertelenség után nálam is volt még pár levélke még anno régebbről, és tavaly elkezdtem szedni, mert nem akartam kidobni... és láss csodást Kismami lettem. Nem feltétlen csak a Folsav szedésétől, ez persze egyértelmű.

Már úgy volt, hogy örökbefogadunk egy Kisbabát , amikor Kismami lettem, szerintem az is szerepet játszott, hogy tudtam, hogy vagy így-- vagy úgy ( akkor totál mindegy volt, hogy hogy...) de Édesanya leszek...:-)))

és az lettem.

2010. nov. 23. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!