Milyen gyógyszert ismertek ami vény nélkül is kapható, és elősegíti a terhességet?
férjem macát szed, fer14-t, clostyt (alacsony spermszám, nem mozognak)
én bromot, majd barátcserjét.... (magas prolaktin, hormonbajok)
Most voltam laparon. Innentől újra mindent bevetünk. Nem tudom mennyire segítettek a fenti gyógyszerek. Férjemnek most lesz kontrollja és nekem is a köv ciklusban
Egyszerű Folsav és nem viccelek.
Nekem 1x mondta valaki hogy segít és minkét terhességem elsőre sikerült.
Azóta sokmindenkinek ajánlottam és náluk is bevált. Sógornőmnél pl 6 hónap próbálkozás után beszedte és a 7.- ben terhes lett.
De volt már olyan is aki meg mindíg elvetélt.
Én úgy tudom,de javítsatok ki ha tévedek hogy a folsav nem segíti elő a megfoganást, hanem a magzat fejlődésében játszik nagyon fontos szerepet. Ugyanis megelőzhető vele a velőcsőzáródási rendellenességek(nyitott gerinc ,..). De ha valaki cáfolni akarja ,akkor valami bizonyítékkal álljon elő :) (cikk, orvosi nyilatkozat,stb)
Szerintem alapvető dolog ,hogy aki babát tervez az első dolog ,hogy elkezdi szedni a folsavat.
Ne haragudj kedves utolsó hozzásszóló ,hogy én így vélekedek holott te babás lettél ,de nem lehetsz abban biztos ,hogy folsav nélkül nem estél volna amúgy is teherbe abban a hónapban.
Mi évek óta próbálkozunk és mint írtam mindig szedem, páromnál vannak gondok ,de volt már jó eredménye is. Mégsem jött eddig a baba. Viszont meglehet, hogy elölöm párom hadseregét,nem tudjuk 100%-ra mivel legutóbb nem volt fényes a spermateszt,de kenetemben akkor sem volt egy élő hímivarsejt sem. Mi most kezdtük el a Pre-Seed gél használatát mert az ebben is segít.
Tegnapi 20.28-as hozzászóló:
Már hogyne érné meg megvenni a Pre-Seed gélt ha segíti nagyban a megtermékenyülést? A hüvely savas kémhatása miatt nagyon sok hímivarsejt már ott életét veszti és ha eleve nem sok katona indul útnak akkor nem sok esély van a megtermékenyítésre,azaz szinte semmi, pláne ha a hüvely még ellenanyagot is termel bár ez utóbbi nem olyan gyakori. Nos ez a gél mindkét esetben sokat segíthet. Én sok pozitív tapasztalatot olvastam róla. És nem kell lehúzni az ára miatt. Persze nem olcsó, de egy próbát megér ha van rá keret. Bár mi mindent megteszünk a babáért ,hogy természetes úton foganjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!