Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki barnázik akár egy...

Ha valaki barnázik akár egy hétig is mensi előtt, akkor az már nem lehet terhes? Lehetek terhes, ha barnázok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 17:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehetsz, ha a barnázást nem progihiány okozza. Nődoki vagy endrokrinolugós adhat beutalót a ciklus 3.napján és 21-en kell vérvételre menni, nézik a nemi hormonokat és a progit. Ha mégis amiatt van akkor adnak gyógyszert és kész. Én barnázok négy napot legalább előtte, de nincs progi hiányom, van ilyen is, nekem így jön meg, és terhes is lettem.
2010. nov. 21. 18:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Attól lehetsz terhes. De, ha gyanakszol a terhességre, akkor érdemes minél előbb elmenni dokihoz, hogy véletlenül sem legyen vetélés a vége, nem biztos, hogy mindenesetben rosszat jelent a barnázás, de soha nem lehet tudni.
2010. nov. 21. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!