Ha valaki barnázik akár egy hétig is mensi előtt, akkor az már nem lehet terhes? Lehetek terhes, ha barnázok?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 17:30
1/2 anonim válasza:
Lehetsz, ha a barnázást nem progihiány okozza. Nődoki vagy endrokrinolugós adhat beutalót a ciklus 3.napján és 21-en kell vérvételre menni, nézik a nemi hormonokat és a progit. Ha mégis amiatt van akkor adnak gyógyszert és kész. Én barnázok négy napot legalább előtte, de nincs progi hiányom, van ilyen is, nekem így jön meg, és terhes is lettem.
2/2 anonim válasza:
Attól lehetsz terhes. De, ha gyanakszol a terhességre, akkor érdemes minél előbb elmenni dokihoz, hogy véletlenül sem legyen vetélés a vége, nem biztos, hogy mindenesetben rosszat jelent a barnázás, de soha nem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!