Mennyire valószínű, hogy a próbálkozás 3. hónapjában sikerül a bébi? Mennyi idő után kell orvoshoz menni, ha nem jön össze?
Szeritnem ez sok mindentől függ.
Nekünk a 2. hónapban sikerült.:)
Ne ess kétségbe,ne görtcsölj,jön a baba,mikor akar.
Azt mondják 1 év sikeretelenség után ajánlott orvoshoz fordulni.
Sok sikert Nektek!
15 hetes kismami
Bármikor összejöhet, ha adott minden.
Egy év után mondják, hogy orvoshoz kell fordulni.Ha van peteérésed, akkor ne görcsölj rajta és hamar összejön.
Ismerősömnek 3évet mondott a doki,mert ő is kétségbe volt esve.Rá 3 hónapra sikerült.
Nekem a második tabimentes hónapban már sikerült is.Bár tény,h sok szándékosság nem volt benne:)
2 év védekezés nélküli szexuális élet után veszik a párt fel a meddőségi gondozóba. Ebből úgy gondolom, 2 év a türelmi idő. Nekem az első baba a 7. ciklusban jött össze. Utána a második 1 év után sem. Ne ekkor kezdtem a dokim nyakára járni, és még fél év kemény munka után meg is lett az eredmény.
Szóval ne türelmetlenkedj, a 3 hónap az szinte semmi. Persze ha az ember nagyon akarja, akkor 1 hónap is soknak tűnok. SDzerinztem ezt olvasgasd, hogy az esélyeket tudd növelni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!