Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » One Step teszt 10-es érzékeny,...

One Step teszt 10-es érzékeny, , mennyire ad pontos eredményt? Tegnap előtt erős 2csíkos, most 2napja meg nem is látszik a második csík

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 06:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha akkor 2 csíkos volt az pozitív...

Ugyan azon a teszten 2 napos azért nem látszik mert megszáradt.Az enyém is így volt....

Vagy 2 nap után csináltál még1 et és az nem 2 csíkos???

2010. nov. 19. 07:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Aranyos vagy,hogy írsz.Igen,a mostani teszten nincs második csík.

Lehet,hogy nem volt jó az előző teszt,véletlenül lett pozitív?

Gratulálok a babádhoz:)

2010. nov. 19. 07:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, valami hiba lehetett, vaterás one step vagy gyógyszertári? Engem a vaterás vert át , ugyan abból a vizeletből két pozi és több nega:( viszont amikor ténylegesen pozit teszteltem terhesség miatt és nem maradt meg akkor fokozatosan halványodott csak a tesztem, nem olyan volt, hogy két nap múlva már teljesen nega, hanem még egy hét múlva is halvány pozi, egy-két hét mire a hcg kiürül. Próbálj meg valami másfajta tesztet, de az is elképzelhető, hogy most nem volt olyan koncentrált a vizeleted amiből csináltad, tehát sok folyadékot ittál, stb.
2010. nov. 19. 08:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem hibás lehetett a teszt!Téves pozitívat ritkán mutat egy teszt!Én 8-án csináltam tesz veszes one step-pel és rögtön egyből szépen mutatta,hogy baba van!Nekem bevált és szerintem a második teszted hibás volt!Szerintem csinálj egy újat!Drukkolok!

2010. nov. 19. 08:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is vaterás one step-el teszteltem, nem várt előtt 1 nappal már halvány + volt.

Másnap meg már délután is ott volt az erős 2. csík.

Hetek teltek el, de még mindig látszik a két csík!

2010. nov. 19. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!