Szerdára nem várom. Nem bírtam magammal és ma du. fél 5 körül teszteltem lilly-vel. És úgy 5-6 perc után halványan megjelent a második csík is! Lehet, hogy sikerült?
Lehet, hogy végre sikerült? Nem szeretném elbízni magam, ezért majd később és másik teszttel is próbálkozok...
de... lehet ez jó jel?
Ó istenem, gratulálok, ez nagyon jó hír:)) A pozitív az pozitív szerintem is, nem tudom milyen érzékenységű ez a lilly teszt, de esetleg holnap reggel leellenőrizhetnéd egy 10-es érzékenységű teszttel.(patikai) Az elvileg érzékenyebb szóval jobban ki kéne mutassa.
Legalábbis én ezt csinálnám az tuti:)
Mi is már 7 hója próbálkozunk:(
Szisztok!
Ugyan eza szitu!! Teljesen. Szerdára nem várom. Nekem is pozitív lett, és nem is olyan halványan!!! Sokkal halványabbra számítottam!
Ezúton üzenném azoknak, akiknek alacsony a hőjük, hogy nem szabad feladni: Nekem majdnem végig 36,7 körül volt, csak egyik nap ment fel 37 re, sőt egyik nap még le is esett 36,5-re.
Gratulálok minden pozitívosnak!!!
A többieknek meg kívánom, hogy minnél hamarabb pozitív legyen!!!:)
gratulálok hozzá:)mi 2hónapja probálkozunk:(
boldog babavárást:)
Gratulálok és köszönjük!
Remélem, hamarosan én is ilyen kérdéset írhatok ide :)
:)
Gratulálok!!!!
Ha 1-2 nap múlva csinálsz újabb tesztet és az is pozitív akkor tuti!!!!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!