Lehetséges, hogy a nemvárt előtt egy nappal már hányingerem legyen? (feltéve, ha sikerült a baba)
Holnapra nem várom, de már tegnap is éreztem valami furát a gyomromban, és ma reggel is gyűlik a nyál a számban. :-S
Ha valaki ilyet kérdezett ezelőtt ezen az oldalon, mindig le lett oltva, de most én sem tudom mire vélni ezt az érzést! A hőm még ma is fent van, pedig már ilyenkor le szokott esni.
Szóval van ilyen, vagy már ráment a gyomromra az ezzel járó idegbaj? XD
Tegnap teszteltem, nagyon-nagyon halványan lehetett látni valamit. Holnap tesztelnék újból.
Előző babámnál 9 hetesen kezdődtek a tünetek. Nagyon fura ez a hónapom, más mint az eddigiek, úgyhogy kíváncsi vagyok.
Akkor lehetséges. Uhh... :-)
Köszi a választ!
Én holnap reggel akarok tesztelni, remélem nem jön meg addig, de eddig semmi jele, hogy meg akarna. :-)
Nekem is szúr a petefészkemnél, meg néha görcsölget a hasam, ahogy mensi előtt szokott, hát nem tudom mi lesz. De a rosszullét már elmúlt, most ettem egy kicsit, már jobb. A reggeli nem esett jól.
Köszönöm a drukkot, kívánom, hogy teszteljünk két csíkosat!! :-)
11:56! Te holnap fogsz?
Sziasztok csajok! Pozit teszteltem! :-) Hihetetlen!
Nem esik jól a reggeli, és fáj a derekam egész nap+mindjárt megjön érzésem van+érzékeny cicik.
11:56! Veled mi újság? Drukkolok! ++++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!