Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek rontja az esélyein...

Szerintetek rontja az esélyeinket, ha inszem után nem rohantam haza feküdni, hanem járkáltunk a városban?

Figyelt kérdés
Muszáj volt pár dolgot elintéznünk, de semmi megerőltetőt nem tettem, mégis kicsit lelkiismeret furdalásom van. Múlhat ezen a siker??
2010. nov. 18. 08:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen, rontja az esélyeidet. A doki nem mondta, hogy feküdni kell utána? Marha fontos lehetett az az elintéznivaló... No, mindegy, te dolgod.
2010. nov. 18. 08:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, rontja...
2010. nov. 18. 09:12
 3/14 anonim ***** válasza:
nekem az orvosom azt mondta nyugodtan eljem tovabbra is ugyanugy az eletemet , dolgozni is mehetek , de en itthon maradtam es fekudtem aznap este is es masnap szabadott vettem es egesz nap az agyban voltam , de sajnos igy sem sikerult
2010. nov. 18. 09:16
 4/14 A kérdező kommentje:
Igen fontos volt a dolgom, mert nem kapok akármikor szabit. A dokim meg semmit nem mondott...
2010. nov. 18. 09:16
 5/14 A kérdező kommentje:
Ja, és az első inszem után egész nap feküdtem és aludtam, tök vigyáztam magamra egész hónapban, mégsem sikerült...
2010. nov. 18. 09:17
 6/14 anonim ***** válasza:
inszem megkönnyíti az utat a kiskatonáknak, nekem lombik volt, feküdtem és mégse sikerült, pedig a doki mondta is csak az utána lévő két óra fekvés kötelező az örzőben, azután minden mehet úgy mint azelőtt.Ha utána nem mozoghatnál akkor bent tartottak volna utána egy bizonyos ideig, szerintem a doki mindent megtett amit tehetett, kiskatonák úton vannak, a többi a természet dolga, ha fekszel ha nem.Ne aggódj emiatt.
2010. nov. 18. 09:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm a választ, én is így gondolom, csak szükségem volt egy kis megerősítésre
2010. nov. 18. 10:31
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha feküdtél és mégse sikerült, akkor az szerinted azt jelenti, hogy nem kell feküdni?

Én lombikos vagyok, türelmmel feküdtem mind a hat alkalommal 3 hetet, mert ezt javasolták a dokik.

Nekem viszont van is 3 lombik gyerekem...

2010. nov. 18. 10:34
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy nem kell feküdni, de ne keverjük a lombikot az inszemmel! Itt a megtermékenyülés a maga természetes módján történik, lombiknál meg már embriót kapsz a méhedbe, az oké, hogy annál feküdni kell.

De tudjátok mit? Megbántam, hogy megkérdeztem, máskor inkább felhívom a dokimat, mert itt egyesek az igazságosztó szerepét játszák csak

2010. nov. 18. 11:31
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tettél ezzel semmi rosszat. A 20-30 perc fekvés biztos megvolt még ott, a többi a természet dolga!

Ha sikerülni akar, akkor fog, ha pedig nem, akkor akár fejre is állhatsz, akkor sem fog!

Nagyon jól tetted, hogy sétáltál, az inszem nem betegség, hogy feküdni kelljen utána!

Sok sikert! :)

2010. nov. 18. 20:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!