Szerintetek rontja az esélyeinket, ha inszem után nem rohantam haza feküdni, hanem járkáltunk a városban?
Ha feküdtél és mégse sikerült, akkor az szerinted azt jelenti, hogy nem kell feküdni?
Én lombikos vagyok, türelmmel feküdtem mind a hat alkalommal 3 hetet, mert ezt javasolták a dokik.
Nekem viszont van is 3 lombik gyerekem...
Nem azt mondtam, hogy nem kell feküdni, de ne keverjük a lombikot az inszemmel! Itt a megtermékenyülés a maga természetes módján történik, lombiknál meg már embriót kapsz a méhedbe, az oké, hogy annál feküdni kell.
De tudjátok mit? Megbántam, hogy megkérdeztem, máskor inkább felhívom a dokimat, mert itt egyesek az igazságosztó szerepét játszák csak
Szerintem nem tettél ezzel semmi rosszat. A 20-30 perc fekvés biztos megvolt még ott, a többi a természet dolga!
Ha sikerülni akar, akkor fog, ha pedig nem, akkor akár fejre is állhatsz, akkor sem fog!
Nagyon jól tetted, hogy sétáltál, az inszem nem betegség, hogy feküdni kelljen utána!
Sok sikert! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!