Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet beágyazodástól egyszeri...

Lehet beágyazodástól egyszeri barnázás?

Figyelt kérdés
Jan.2-án volt peteérésem,tegnap 11-én,egyszeri barnázás volt.Azóta semmi.Mensis tüneteim sincsenek.Ebből valyon mi lesz?Baba v.mensi?
2009. jan. 12. 11:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Helló! Nekem dec. 30.-án volt peteérésem, de már 28.-án tojásfehérjés folyásom volt(ekkor voltunk együtt). Elméletileg holnap kellene, hogy megjöjjön, remélem nem fog! Már egy hete a köldökömtől lefelé puffadt a hasam, esténként enyhén görcsöl, a melleim is egy picit feszülnek. Utóbbi két tünet külömben is jelentkezik mensi előtt, de csak 4-5 nappal. Barnázás viszont nem volt, a folyásom is elég gyenge. Mit gondoltok? Szurkolok mindenkinek, hogy ne jöjjön meg!

Hajni

2009. jan. 12. 17:12
 22/25 anonim ***** válasza:

Én vagyok a harmadik. eddig nem voltam gépnél. Most olvastam mizu.

Ne adjátok fel 2 nap múlva újra.:)

Én most lőttem el a maradék ovu tesztem de totál nega:( Bár ez nekem még "csak" a 10 napom a pé után.

Remélem bízhatok még...

2009. jan. 12. 17:51
 23/25 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem 13.án kedden kellett volna megjönnie de eddig semmi, csak pici nyálkás véres folyás volt kedden a tisztaságimon de már az sincs. A derekam fáj, meg a hasam is fel vagyok puffadva egy picit. Ma vettem kettő tesztet egyet amit bármikor meglehet csinálni meg egyet amit csak reggel. Az előzőt megcsináltam kb. 1 órája és sajnos negativ. :( Holnap reggel megcsinálom a másikat is remélem nagyobb sikerrel.. Nekem jan. 1-én volt pete érésem és voltunk is együtt a férjemmel. Eddig mindig megjött pontosan a mestruációm. Drukkolok mindenkinek! Hajrá! Alinka
2009. jan. 15. 12:10
 24/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én holnapra nem várom, de azt hiszem megint meg fog jönni sajnos.:( Nagyon el vagyok keseredve, mert a jövő hónapom már clostis lesz és jó lett volna elkerülni.

Mindenkinek drukk...

2009. jan. 15. 13:11
 25/25 anonim ***** válasza:

csajok! most voltam nőgyogyinál,azt mondta hogy hiába van ráírva a tesztre hogy a nap bármely szakában használható,mert csak a reggeli vizelet jó arra hogy a korai terhességet kimutassa,mert csak kb 8 hetes terhességet mutatja biztosan ha este tesztelsz:-)

(én eddíg mindg este teszteltem ,mert nem bírtam ki reggelig... na mostantó már nem:-))

KITARTÁS!

na kinek mi sikeredet?én vizsgálatok alatt vagyok úgy hogy csak szorítani tudok nektek:-)

2009. jan. 15. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!