Lehet beágyazodástól egyszeri barnázás?
Helló! Nekem dec. 30.-án volt peteérésem, de már 28.-án tojásfehérjés folyásom volt(ekkor voltunk együtt). Elméletileg holnap kellene, hogy megjöjjön, remélem nem fog! Már egy hete a köldökömtől lefelé puffadt a hasam, esténként enyhén görcsöl, a melleim is egy picit feszülnek. Utóbbi két tünet külömben is jelentkezik mensi előtt, de csak 4-5 nappal. Barnázás viszont nem volt, a folyásom is elég gyenge. Mit gondoltok? Szurkolok mindenkinek, hogy ne jöjjön meg!
Hajni
Én vagyok a harmadik. eddig nem voltam gépnél. Most olvastam mizu.
Ne adjátok fel 2 nap múlva újra.:)
Én most lőttem el a maradék ovu tesztem de totál nega:( Bár ez nekem még "csak" a 10 napom a pé után.
Remélem bízhatok még...
Sziasztok!
Én holnapra nem várom, de azt hiszem megint meg fog jönni sajnos.:( Nagyon el vagyok keseredve, mert a jövő hónapom már clostis lesz és jó lett volna elkerülni.
Mindenkinek drukk...
csajok! most voltam nőgyogyinál,azt mondta hogy hiába van ráírva a tesztre hogy a nap bármely szakában használható,mert csak a reggeli vizelet jó arra hogy a korai terhességet kimutassa,mert csak kb 8 hetes terhességet mutatja biztosan ha este tesztelsz:-)
(én eddíg mindg este teszteltem ,mert nem bírtam ki reggelig... na mostantó már nem:-))
KITARTÁS!
na kinek mi sikeredet?én vizsgálatok alatt vagyok úgy hogy csak szorítani tudok nektek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!