Lehet beágyazodástól egyszeri barnázás?
Figyelt kérdés
Jan.2-án volt peteérésem,tegnap 11-én,egyszeri barnázás volt.Azóta semmi.Mensis tüneteim sincsenek.Ebből valyon mi lesz?Baba v.mensi?2009. jan. 12. 11:49
11/25 anonim válasza:
Helló!
Én is itt tartok,tüneteim is vannak,szerdán kéne megjönni,de én már nem bírtam.Reggel teszteltem negát.Le vagyok törve!
12/25 anonim válasza:
Az még lehet hogy korai volt. Ne keseredj el. 2 nap múlva ismételj. Állítólag a HCG 2 naponta duplázódik.
Puszi
13/25 anonim válasza:
Köszi,még reménykedem,ma már kisírtam magam.
15/25 anonim válasza:
Szióka! Én egy új válaszadó vagyok. Én szerdán nem kéne, hogy megkapjam,remélem elmaradt. Bár: semmi tünetem nincs, nem fáj a cicim,semmi,semmi. Csak néha este görcsölget az ölem (félek a menzi előjele miatt).Ja meg nekem a ciklusom 20.,21., és 22. napján volt pecsételő barnás véres folyásom. Szóval lehetett a beágyazódástól is .Drukkolok.
Móma
16/25 anonim válasza:
na megjöttem!!:)nagyon halovány a csik,alig látni de azt irja a teszt(medilab)hogy beágyazódás után 3 nappal mutat eredményt,ha tegnap barnáztam--tegyük fel beágyazódás--akkor 2 nap mulva csinálok mégegyet ha holnap nem jön meg.van akinek holnap kellene megjönnie?
17/25 anonim válasza:
Na itt vagyok,judit!nagyon halovány a csik(medilab)de azt irja hogy beágyazódás utáni 3 napon mutat eredményt úgyhogy megpróbálom 2 nap múlva ha addig nem jön meg.A második válaszolónak már kimutatná mert nekem előbb volt peteérésem!!!!
18/25 anonim válasza:
Nekem a clearblue lett -.Teszteljek holnap is?
A sírós
19/25 anonim válasza:
Judit, ne keseredj el, két nap mulva ismételd meg, biztos erősebb lesz a csik. Lehet hogy halvány csik már nekem is lenne esetleg, de a mult hónapban ugy jártam, hogy teszteltem korán, halván ycsik volt (4 db teszten is), felhivtam a nőgyógyászt az örömhirrel, másnapra be is jelentkeztem, de másnap reggel vérezni kezdtem. Elmentem a vizsgálatra, persze nem látott semmit, mire hazajöttem már erős volt a vérzésem, pár nap mulva pedig már neg. lett a teszt, ugyhogy korai vetélés volt. Azért félek mostmár ilyen hamar tesztelni.... Pedig nagyon kiváncsi vagyok!!!!! Remélem mindenkinél rendben lesz minden!!!! Irjatok hogy milyen fejlemények vanak!!! Viki
20/25 anonim válasza:
ja, nekem is a 22. naptól kezdődött a barnázás... első nap volt egy csepp vér is, de azóta csak halvány barna folyás reggelente. Bizzunk benne hgoy ez jó jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!