Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendes mensi alatt is lehet...

Rendes mensi alatt is lehet valaki terhes?

Figyelt kérdés
Már elég sok mindent olvastam erről, hogy vki rendesen mensizett, pl 2 hónapon is keresztül, közben pedig babát várt! Ez mennyire gyakori eset, és miért lehetséges? Ilyenkor azért érdemes tesztet venni, mikor?
2008. jan. 12. 12:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni valóban van ilyen de extrém ritka.. nem tudok statisztikai adatokat. De mintha vmi olyat hallottam volna hogy minden 10000redik nő.. de ez nem biztos..csak mintha egy szikra lenne...

szerintem ha nincs tünet akkor fölösleges. Inkább csak vigyázz úgy magadra mintha az volnál és ne stresselj, és akkor talán hamarabb teherbe esel.

Sok sikert 17 hetes kismami

2008. jan. 12. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek egyszerre két petesejtje érik párhuzamosan, akkor előfordul, hogy terhes, miközben menstruál is. Ha pedig már biztos a terhesség, a szervezet időnként barnás, pecsételős vérzéssel emlékezik meg a korábbi mensruációkról, de ilyenkor a mennyisége csak pár csepp. Ha rendes, erős vérzésed van, és a tüneteid is a mensire jellemzőek, akkor felesleges tesztet csinálni, mert nem lesz pozitív.
2008. jan. 12. 13:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én mensiztem,de nem olyan volt a vérzés mint előtte,meg nem fájt a hasam,derekam.Ma már ez nem számít különlegesnek,csak oda kell figyelni,ha továbbra is van tünet,akkor már előttem írók is írták,hogy tesztelj,ha nincs,akkor sajna ez van....Sok sikert a továbbiakban.
2008. jan. 12. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!