Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezhet 2 peteérés egy...

Létezhet 2 peteérés egy hónapban? Nekem úgy tűnik hogy megint peteérésem volt. A hőm alapján létezik? Görbe lent?

Figyelt kérdés
csatolom a görbém. [link] az jutott eszembe hogy lehet hogy megint peteérésem van-volt, mert a hőm megindult felfelé elég rendesen. Szerintetek?
2010. nov. 16. 14:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Valamiért lemaradt. És megint nem volt netem. Csak most tudom csatolni. [link]
2010. nov. 16. 21:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Tartom, hogy inkább beágyazódás. És nagyon drukkolok.:)
2010. nov. 18. 16:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Ugyan miert ne lehetne menzesz alatt teherbe esni? En a ciklus 5.napjan tortent akciobol lettem terhes ugyanis a szex/orgazmus miatt lett masnap peteeresem, a sperma pedig sokaig eleldegelhet az ember szervezeteben. Az orvosom nekem azt mondta, akar 7 napig eletkepesek lehetnek a spermak es mivel a tobb milliobol csak EGY eletkepes kell...... Igy mar nem is olyan nehez teherbeesni menzi alatt vagy annak elmulasanak napjan, netan masnap. Foleg ha valakinel a menzesz egy hetig is eltart.
2010. nov. 21. 15:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Na, mi lett?
2010. nov. 25. 16:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát sajna az lett , hogy megjött 18án estére. Kevés volt de vérzés volt, nem csak barnázás vagy ilyesmi. Úgyhogy nem lett belőle baba:(.
2010. dec. 3. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!