Barna folyásom van. Nem sok csak pecsét. Meg fog jönni? Kedden kéne mensziznem de holnap csak hétfő. Pontosan 29. napra jött meg eddig. Vélemény?
Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 21:30
1/5 anonim 

válasza:

Nekem minden pecsételés mensivel végződött. Mint kiderült nem volt kielégítő a peteérés emiatt pecsételtem...
2/5 anonim 

válasza:

Én minden mensi előtt 5 nappal elkezdtem barnázni. Most januárban 4-ére nem vártam és most is elkezdtem pecsételni, már dec 27-én, ami tartott 6 napig, teljesen elkeseredtem, mondtam is a férjemnek, hogy megint mensi lesz, mert itt ez a barnázgatás már megint. Aztán csodák csodája a nem várt előt egy nappal meg semmi folyásom nem volt már, amire már egy kicsit kezdtem gyanakodni, aztán jött a nem várt napja és csak nem jött, másnap pozitív lett a tesztem. Ez teljesen kétesélyes ez a dolog, lehet mensi lesz, de lehet hogy a beágyazódástól van. Kívánom hogy az utóbbi legyen. Szorítok!
3/5 A kérdező kommentje:
Ma csináltam tesztet és halvány pozitiv de annyira halvány hogy csak fehér háttérrel olvasható ki jól.a barnázásom csak tegnap este volt ma már semmi sincs.terhes vagyok akkor?
2009. jan. 12. 14:50
4/5 anonim 

válasza:

Szia! Utolsó válaszoló vagyok, úgy tűnik, hogy igen. A halvány pozitív is pozitív! Gratula, vigyázz magatokra!
5/5 anonim 

válasza:

Az első vagyok. Dejó, ezek szerint másképp működsz mint én, legyél boldog és vigyázz magatokra :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!