Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Éreztetek a beágyazódás előtt...

Éreztetek a beágyazódás előtt volt valamilyen tünetet? Már azoknak akiknek baba lett.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a beágyazódás megtörténte után lehetnének tünetek, de érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalata?

Annyi minden tlehet összeolvasni, hogy most már csak a tapasztalatokra adnék!

2009. jan. 11. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem beágyazódás körül picit fájdogált a hasam, mintha meg akarna jönni és pici barnát vettem észre. Mást még később sem éreztem, gondolok itt a hányingerre vagy a szagokra való érzékenységre stb.
2009. jan. 11. 17:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Most nézem, hogy milyen szép magyar mondatot írtam!!:))
2009. jan. 11. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem dec 31-én volt pém. Még nem tudom hogy a beágyazódást érzem -e, de kb. 5-6 napja egyfolytában majd megjön érzés van a hasam alján, pisilek állandóan, és 8-án volt egy icipici vérzésem egy alkalommal. Meg minden reggel mikor felébredek egy kis barnás folyás, de ha lezuhanyzok, utána eltűnik egész napra. Csak másnap reggel jön elő. Ma reggel az ovu mikroszkópom páfrányos volt, a hőmet ugyan délután mértem de 37,2. Remélem babának a jelei. 16-ra nem várom. Majd akkor tesztelek. Addig reménykedem hogy nem jön meg. Neked mikor volt pé-d?? Van valami tüneted??
2009. jan. 11. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
nálam félidőben hasszúrka, két csepp vér a bugyimon, majd utána mellérzékenység, ingerlékenység, enyhe mensiszerű görcsök. Aztán a nemvárt napján pozitív teszt.
2009. jan. 11. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!