Ha kevés a spermiumszám.2-3 millio teherbe eshetek? Miért kell 20millio folott lennie, ha ugyis csak egy ér célba?
Szia
Mi teljesen a nulláról indultunk szinte nulla eséllyel. Orvostól, orvosig jártunk egy engem is félre kezeltek, vagyis nem a férjemet kezelte a doki, hanem engem, mert elnézte a spermavizsgálat eredményét. Ami mellékhatás szerepel a pípírján én mindegyiken átmentem, mivel nem volt bajom. Úgy találtunk egy jó orvost, aki megtalálta a férjem baját. Tavaly márciusban megműtötte clostit szedett és mindenféle értisztító bogyókat 4 millióval sikerült teherbe esnem, bár teszem hozzá nagyon számoltam a peteérést, mert rá kellett pihenni. És ez a 4 millió mind életképes volt és mint tudjuk abból egy is elég, úgyhogy kitartás meglesz az eredmény! 28 hetes mami
Nálunk ugyanez volt a helyzet, olyan kevés volt az életképes spermája a férjemnek hogy az orvos kerek -perec megmondta hogy spontán nem lehetek terhes, csak lombikkal.
Már volt is időpontunk Debrecenbe a lombik központba, amikor is kiderült hogy terhes vagyok!! Gondolhatod azt az örömet amit akkor éreztünk!! Hihetetlen volt!
Ebből az a tanulság hogy SOHA NEM SZABAD FELADNI!! Mindig van remény!
És végülis elég ott 1 kisfickónak célba érnie!
Sok sikert nektek!
31 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!