Lh teszt jóstesztként. Megnéznétek ezt a képet? Aki ért hozzá véleményt szeretnék! Már kimutatná? Biztatóak az Lh tesztek? Mikor teszteljek hcg- vel?
Az első teszt(10.08) pozitív volt, előtte egy nappal és az utána lévő negatív napon voltunk együtt. A második és harmadik teszt(10.09) egy napon készült, ezek a negatívok. Az utolsó kettő 10.13. és 10.14. (5.-6. DPO) reggeli első vizeletből a teszt csíkok majdnem olyan erősek, mint a kontroll.
Tegnapi 21:19 es vagyok
Akkor ma van a 7.dpo -d ? Nekem is :)
Drukkolhatnánk egymásnak! Nekem annyi a "tünetem" hogy tegnap nagyon görcsölt a méhem ma meg fel vagyok puffadva de nagyon fájdalmasan. De ezek persze nem biztos babás tünetek. Tényleg lassan megy az idő :(
Nem tűnök el, de akkor te se:)
Én is nagyon drukkolok neked!!!!!
Egy éve próbálkozunk. Általában 28 naposak a ciklusaim de utolsó 2 ciklus 31 napra sikeredett, de akkor 17. napon volt a peteérésem is. Most tuti hogy a 15.en volt. Ovuteszt+ hőmérő+ Leo is megerősítette :)
Te peteéréskor ovuteszteltél? Hőmérőzöl?
Annyira nehéz várakozni nem? Pont ma gondolkoztam hogy valszeg szombaton fogok egyet tesztelni az a 12.dpo lesz. Te?
Jó most hirtelen azt hittem hogy az ovuteszteket csak most használtad, de persze félidőben is. Akkor tuti időben voltatok együtt.
Nekem peteérés után pár nappal nincs folyásom, elvileg a beágyazódás környékén kell újrainduljon. Én most az ovuteszt mellett hőmérőzök is, így tényleg láttam a görgén azt is hogy megrepedt a tüsző.
Ovutesztem van egy raklap, vaterán vettem fillérekért, és sztem nagyon jó.
Tőle rendeltem, megbízható:
nekem 13 és 14 nap volt pozi - erősebben pozi a 14. nap
Szia! Kaptam a barátnőmtől Gabriel ovu tesztet, csináltam reggeli pisiből és ilyen lett. Halványabb a a kontroll csíknál, de azért elég határozottan látszik. Ilyenkor nem teljesen negatívnak vagy halványabbnak kéne lenni? Te nem csinálsz jóstesztet?
Nem akarok belekotyogni,de kedves Kérdező miért nem próbálsz ki egy hcg tesztet????!!
Nekem anno a 10. dpo napon a 20-as érzékenységű már halványan mutatta a babát!
Drukkolok
tegnapelőtt 7:00 vagyok
Na mi a helyzet veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!