Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lh teszt jóstesztként. Megnézn...

Lh teszt jóstesztként. Megnéznétek ezt a képet? Aki ért hozzá véleményt szeretnék! Már kimutatná? Biztatóak az Lh tesztek? Mikor teszteljek hcg- vel?

Figyelt kérdés

[link]

Az első teszt(10.08) pozitív volt, előtte egy nappal és az utána lévő negatív napon voltunk együtt. A második és harmadik teszt(10.09) egy napon készült, ezek a negatívok. Az utolsó kettő 10.13. és 10.14. (5.-6. DPO) reggeli első vizeletből a teszt csíkok majdnem olyan erősek, mint a kontroll.

2010. nov. 14. 10:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Tegnapi 21:19 es vagyok

Akkor ma van a 7.dpo -d ? Nekem is :)

Drukkolhatnánk egymásnak! Nekem annyi a "tünetem" hogy tegnap nagyon görcsölt a méhem ma meg fel vagyok puffadva de nagyon fájdalmasan. De ezek persze nem biztos babás tünetek. Tényleg lassan megy az idő :(

2010. nov. 15. 19:01
 12/29 A kérdező kommentje:
Én nagyon drukkolok Neked!!! Mindenképpen írd folyamatosan mi történik veled. Annyi olyant látok, hogy egy idő után nem válaszolnak. Hány naposak a ciklusaid? Felpuffadásom még mindig van, kicsit lazább a székletem, ahogy mensi előtt/alatt szokott. De ugye nem lehet tudni, hogy mi a tünet. Mikor akrasz tesztelni? Mióta próbálkoztok?
2010. nov. 15. 19:25
 13/29 anonim ***** válasza:

Nem tűnök el, de akkor te se:)

Én is nagyon drukkolok neked!!!!!

Egy éve próbálkozunk. Általában 28 naposak a ciklusaim de utolsó 2 ciklus 31 napra sikeredett, de akkor 17. napon volt a peteérésem is. Most tuti hogy a 15.en volt. Ovuteszt+ hőmérő+ Leo is megerősítette :)

Te peteéréskor ovuteszteltél? Hőmérőzöl?

Annyira nehéz várakozni nem? Pont ma gondolkoztam hogy valszeg szombaton fogok egyet tesztelni az a 12.dpo lesz. Te?

2010. nov. 15. 20:04
 14/29 A kérdező kommentje:
Igen ovu teszteltem, fel is tettem a képeket. Te elhasználtad mindegyiket? Lehet én is akkor tesztelek, ha addig kibírom... AKkor hasonló a ciklusunk is, nekem átlagban 27 naposak, volt már 25 is meg 29 is, a ciklus.hu- n vezetem. Hőmérőzni nem szoktam nagyon. És te? Hogy áll a hőd, van görbéd? Folyásod van? Vagy szokott lenni?
2010. nov. 15. 20:18
 15/29 anonim ***** válasza:

Jó most hirtelen azt hittem hogy az ovuteszteket csak most használtad, de persze félidőben is. Akkor tuti időben voltatok együtt.

Nekem peteérés után pár nappal nincs folyásom, elvileg a beágyazódás környékén kell újrainduljon. Én most az ovuteszt mellett hőmérőzök is, így tényleg láttam a görgén azt is hogy megrepedt a tüsző.

Ovutesztem van egy raklap, vaterán vettem fillérekért, és sztem nagyon jó.

Tőle rendeltem, megbízható:

[link]

nekem 13 és 14 nap volt pozi - erősebben pozi a 14. nap

[link]

2010. nov. 16. 07:00
 16/29 A kérdező kommentje:
Majd lehet veszek tőle, köszi szépen a tippet. Nem jósteszteltél? Ma vagy holnap lehet éredemes lenne. Sok olyant hallottam, hogy 9. dpo-n már pozitívat tesztelt? Szerinted? Vagy legyünk türelemmel? :)
2010. nov. 16. 08:46
 17/29 A kérdező kommentje:

Szia! Kaptam a barátnőmtől Gabriel ovu tesztet, csináltam reggeli pisiből és ilyen lett. Halványabb a a kontroll csíknál, de azért elég határozottan látszik. Ilyenkor nem teljesen negatívnak vagy halványabbnak kéne lenni? Te nem csinálsz jóstesztet?

[link]

2010. nov. 16. 14:00
 18/29 anonim ***** válasza:

Nem akarok belekotyogni,de kedves Kérdező miért nem próbálsz ki egy hcg tesztet????!!

Nekem anno a 10. dpo napon a 20-as érzékenységű már halványan mutatta a babát!

Drukkolok

2010. nov. 16. 15:13
 19/29 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök, hogy "belekotyogsz"! :) Minden tanácsot szívesen fogadok. Gondolkoztam rajta, meg is vettem egy Gabrielt, ami 25-ös, de úgy gondoltam nem mutatna semmit. Holnap megyek dokihoz, csináltatok ott egy tesztet és meglátjuk.....
2010. nov. 16. 17:16
 20/29 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 7:00 vagyok

Na mi a helyzet veled?

2010. nov. 18. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!