Mikor jelentkeznek először a terhesség tünetei?
Én a kisfiamnál azonnal aktus után "tudtam". Ez volt az intuíció része:). De hosszabb próbálkozás után már csalnak a megérzések (nálam is most).
Tényleges jelei kb. egy hét után voltak: nagyon szúrtak a mellbimbóim, és mindig(!) disznóságokat kellett ennem:). (később kiderült, hogy alacsony a trigliceridem, és a szervezetem így akarta kompenzálni.) Pár nappal később már folyton szaladgáltam pisilni, mert a beágyazódástól megnagyobbodott a méhem. Én korán teszteltem, negatív lett, de nem csüggedtem, mert tudtam...;). A nemvárt napján lett pozitív a teszt. Hányingerem csak 6.héttől volt.
Nagyon szurkolok, írd majd meg mi lett...:)
Köszönöm, hogy írtatok!
A hasam hétfő óta egyfolytában fáj. A jobb oldali petefészkemet még mindig érzem. (ebben volt két érett) A méhem jobb oldalán szúrást érzek. És még mindig hányingerem van. Ma éjjel aludni is alig bírtam, kb két-három óránként jártam pisilni. Túl korainak tartom én is ezeket, félek nehogy valami vírus legyen. Tudom, tudom, türelem, és majd köv hét végén tesztelhetek. Vagy utána hétfő körül. Majd megírom, hogy mi volt, addig is, akinek van valami ötlete, írjon.
Szia Utolsó Író!
Örülök a hétfődnek, mikor fogsz tesztelni???? A dokim úgy mondta, hogy 18 napot várjak vele. Az majdnem 3 hét, de sztem köv hét végén, olyan vasárnap reggel tesztelek egyet. Írj, hogy mik a fejlemények!!!
Szia Utolsó válaszoló!
Én is örülök, hogy együtt izgulunk! Nekem is elmúlt mára minden. A derekam kissé érzem még, meg néha be be villan egy kis émelygés, de amúgy semmi. Ma reggelre elmúlt minden. Gondolom a gyógyszerhez hozzászokott a szervezetem, vagy nemtudom, elkaphattam akármit is. Majd még írok, ha változik valami, tégy így te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!