Hogyan kell a barátcserje kapszulát szedni, ha már folyamatosan szedem 2 hónapja?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy innentől csak kúraszerűen egy ciklusban 10-15 kapszulát kell szedni. De mikortól?
Szedhető esetleg együtt a Clostilbegyttel és Utrogestannal? Köv.hónapban ezeket kell szednem.
Köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 12. 15:44
1/4 eszo válasza:
hát én úgy tudom a b.cserjét 3 hónapnál tovább nem is szabad szedni..
szerintem 2 naponta elég mát bevenned, ha 2 hónapot megcsináltál..
én is 2 hónapig szedtem minden nap..utána simán abbahagytam.
belőtte szépen 27 napra a ciklusomat, ami előtte 23-25 között mozgott..
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én 5.hónapja szedem a Premenset,naponta kettőt,reggel és este,44-60 napos ciklusaimból 38-at "csinált",ennek nagyon örülök.Itt olvastam,hogy írták hogy 6-8 hónapja szedik.Nem tudom Én sem hogy meddig lehet szedni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. nov. 13. 14:55
4/4 anonim válasza:
Én május óta Mastodynon tablettát szedek, orvosi javaslatra. Többször kérdeztem tőle, hogy nem kell-e abbahagynom, azt mondta, hogy nyugodtan szedhetem tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!