Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez utalhat alacsony progeszter...

Ez utalhat alacsony progeszteron szintre?

Figyelt kérdés

Rendszeresek a ciklusaim (28 naposak), van tüszőrepedésem (ovu tesztet használok és ovu féjdalmam is van, így pontosan tudom, hogy mikor), viszont mostanában a hőm (ovu után)csak 1-1,5 tizeddel magasabb az alaphőnél. Sosem barnázok, rendes a mensim (4-5 nap), tehát elvileg minden oké, csak a várt hőemelkedés nem az igazi.

Lehet, hogy ez azt jelenti, hogy alacsony a progeszteron szintem? Menjek dokihoz?

2010. nov. 11. 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt sose kiugró hőemelkedés a peteéréskor, egy idő után elkeseredve hagytam abba a hőmérőzést. Két gyermekem van, mikor már nem görcsöltem a teherbeesésen akkor estem teherbe.
2010. nov. 11. 20:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Én nem mérem a hőmet, de nekem úgy derítette ki az orvos hogy elküldött 21. és 24. napon vérvételre.Mindjárt látszott hogy 24,6-ról leesett 8-ra a progeszteronom a 3 nap alatt. De én barnáztam is menzi előtt már 5-6 nappal. Most kaptam ultrogestant, remélem segít. Szóval szerintem a vérvétellel egyértelműen kiderül ha van valami probléma, egy próbát megér és megnyugtatna. Drukkolok neked!
2010. nov. 12. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.