Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki az elevit...

Van valaki aki az elevit gyogyszertől hamarabb teherbe esett? Tapasztalt válaszokat kérek

Figyelt kérdés
elevit gyogyszerrel hamarabb teherbe esek?tartalmaz valamilyen olyan készitményt?
2010. nov. 11. 18:10
1 2
 11/12 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Szerintem sem befolyásolja, csak vitaminokat tartalmaz. De egy dolgot árulj el kedves kérdező : hogyan állapítod meg, hogy hamarabb sikerül? Honnan tudod, hogy nélküle mikor sikerülne?

2010. nov. 14. 06:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Annyira biztosan segít, mint az itt istenített teák!!! Amikor problémáim voltak a ciklusommal, azt mondta a gyógyszerész, hogy inkább a nőgyógyászomat keressem fel, mert ezek a teák nem fogják megoldani a van peteérés/nincs peteérés dolgomat, mivel ezek nem hormonkészítmények!! Gyulladáscsökkentők, ha ülőfürdőt veszünk benne, csillapítják a menstruációs görcsöket, de nem fogják rendbehozni a ciklust, feleslegesen áltatom magam velük. Ha mégis összejönne a baba a tea ivása mellett, az puszta véletlen, és nem tudom meg, hogy attól sikerült, vagy amúgy is összejött volna. Pont mint a vitamin!

Úgyhogy ha valakik szerint a teáknak mégis van hatásuk, ha mégis segítenek, akkor elfogadható, hogy mások szerint a vitaminok is segíthetnek!

Szerintem ne butázzuk le a másikat, mindenki azt próbál ki, amit akar, ártani nem árthat egyik sem, sőt a tervezett terhesség előtt amúgy is ajánlott feltöltődni vitaminokkal! Vannak ezen az oldalon cifrább praktikák is! Vagy ha többen állítják a hülyeséget, akkor hihetőbb?!

2010. nov. 14. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!