Van valaki aki az elevit gyogyszertől hamarabb teherbe esett? Tapasztalt válaszokat kérek
Szia!
Szerintem sem befolyásolja, csak vitaminokat tartalmaz. De egy dolgot árulj el kedves kérdező : hogyan állapítod meg, hogy hamarabb sikerül? Honnan tudod, hogy nélküle mikor sikerülne?
Annyira biztosan segít, mint az itt istenített teák!!! Amikor problémáim voltak a ciklusommal, azt mondta a gyógyszerész, hogy inkább a nőgyógyászomat keressem fel, mert ezek a teák nem fogják megoldani a van peteérés/nincs peteérés dolgomat, mivel ezek nem hormonkészítmények!! Gyulladáscsökkentők, ha ülőfürdőt veszünk benne, csillapítják a menstruációs görcsöket, de nem fogják rendbehozni a ciklust, feleslegesen áltatom magam velük. Ha mégis összejönne a baba a tea ivása mellett, az puszta véletlen, és nem tudom meg, hogy attól sikerült, vagy amúgy is összejött volna. Pont mint a vitamin!
Úgyhogy ha valakik szerint a teáknak mégis van hatásuk, ha mégis segítenek, akkor elfogadható, hogy mások szerint a vitaminok is segíthetnek!
Szerintem ne butázzuk le a másikat, mindenki azt próbál ki, amit akar, ártani nem árthat egyik sem, sőt a tervezett terhesség előtt amúgy is ajánlott feltöltődni vitaminokkal! Vannak ezen az oldalon cifrább praktikák is! Vagy ha többen állítják a hülyeséget, akkor hihetőbb?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!