Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki az elevit...

Van valaki aki az elevit gyogyszertől hamarabb teherbe esett? Tapasztalt válaszokat kérek

Figyelt kérdés
elevit gyogyszerrel hamarabb teherbe esek?tartalmaz valamilyen olyan készitményt?
2010. nov. 11. 18:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Kedves kérdező!Az elevit az nem egy gyógyszer,hanem egy magzatvédő vitamin!Nem tartalmaz semmi olyan anyagot,amitől hamarabb teherbe eshetnél,csak olyan vitaminokat tartalmaz,ami szükséges a babának és a mamának!
2010. nov. 11. 18:21
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Nem lehet tőle hamarabb teherbeesni, csak egészségesebb állapotban, vitaminnal feltöltve lehet a segítségével megkezdeni a terhességet. Csökkenti a rendellenességeket, ennyi. Hallottam olyat is, hogy a vitaminoknak tulajdonítják a több ikerszülést. Hát nem tudom... nem hinném
2010. nov. 11. 18:38
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
jesszusom... a nap kérdése....
2010. nov. 11. 19:15
 4/12 anonim ***** válasza:
61%

Szia!Én a projekt előtt elkezdtem szedni,de csak két héttel,és rögtön sikerült a baba.Na,most szerintem akkor is sikerült volna ha nem szedem.Próbáld ki.Utána viszont az orvosom nem ajánlotta,sőt semmiféle ilyen terhesvitamint,aki egészséges annak fölösleges,azt mondja.De ezt is orvosa válogatja.

13 hetes kismama

2010. nov. 11. 19:15
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Az csak feltölt vitaminnal, és mivel nem fog hiányozni semmi a szervezetedből, ezért nagyobb esélye van, hogy megtapad, és nem lökődik ki, és elkezd fejlődni. Amúgy sztem az elevit elég szar. Én rosszul voltam tőle, és mindenki kiröhögött. Aztán körbekérdeztem, és más is ugyanígy volt tőle. Barátnőm pl végig hányt tőle, abbahagyta, és nem volt többé rosszul. Én inkább a femibiont szedtem, meg egy angol vitamint, na az jobb, mert nem vagyok tőle rosszul, nem szédelgek, meg nincs émelygés. Angliában lakó barátnőmnek ez segített. Első baba elment, másodiknál szedte ezt, és gyönyörű, nem nagy baba lett. Most reklámfilmekben szerepelnek vele. :-D Sok sikert!!
2010. nov. 11. 20:41
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
Én is olvastam már ezen az oldalon többször, hogy hamarabb összejött a baba, amikor már szedték a vitamint! Nem tudom miért kell ilyen lenézőnek lenni a Kérdezővel!
2010. nov. 12. 09:02
 7/12 anonim ***** válasza:
mert buta.
2010. nov. 12. 09:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint ha valaki okos is volt, egy idő után megbutul ettől az oldaltól.
2010. nov. 12. 09:11
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
Én hónapokig szedtem a Gravidát, mégsem lettem hamarabb terhes, pedig egészségesek vagyunk. Annyi, hogy könnyebben megtapadhat, ha fel van töltve a szervezeted vitaminokkal
2010. nov. 12. 09:42
 10/12 A kérdező kommentje:
te nyilván egy agyoniskolázott nő vagy (ez momentán a harmadik válaszolora értendő)nemtudom mi a f...nak lépsz be ide ha nemtudsz normálisan válaszolni meg egyeltalán minek irsz
2010. nov. 12. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!