Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség alatt szedett...

Terhesség alatt szedett valaki Cetirizint? (Allergia elleni gyógyszer) Ha igen, lett belőle valami probléma?

Figyelt kérdés

tegnap 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm és nem lett semmi.

8 éve még tiltólistás volt. Azóta kutatták eleget és pár éve lehet szedni. Szoptatáskor is. Én még végigszenvedtem gyógyszer nélkül az első terhességet....

tegnap 12:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szedtem mind a 3 terhességemnél, szoptatásnál is, nem volt baj. Virágpor allergiás vagyok, tavasztól kora őszig szednem kell.
tegnap 13:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én. Poratka allergiák van,ha nem szedem,vakarozom,mint a ruhes kutya. Végig szedtem,előzetesen konzultálva a nőgyógyászommal. Már két éves és egészséges a kislányom. Azért nem javasolnak soha semmit terhesen,mert nincs rá elegendő adat,hogy tuti biztonságos,terhes nőkön ugyanis nem "kísérletezik" senki. Persze rám hivatkozva ne szedd,orvos mondja hogy szedd,mert velem ellentétben ő felelősséget vállal azért,amit javasol. Ezt mondtam egy barátnőmnek is,mikor ha neked is jó volt akkor oké alapon szedni akarta a dedalont végig (én folyamat hánytam volna nélküle)

Egyébként mióta szültem rosszabb az allergiám,mintha nem hatna úgy a cetirizin sem,de ez már más történet.

tegnap 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Szedtem.

Nem lett baj.

És Claritinet is szedtem, terhesség es szoptatás alatt is.

tegnap 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!