Ez milyen aránynak számít?

Alapvetően jobb, ha közelít az 1:1 arányhoz de olyan, hogy 1:1 valakinek az nagyon ritka.
Nekem csak annyi tűnik fel, hogy elég alacsony a szint lh és fsh terén is, de normál tartományban van. Ilyen alacsonyat még nem láttam itt kérdezőknél sem. Általában 6-9közötti értékek szoktak lenni. Fogalmam sincs jelent e bármit, hogy neked alacsonyabb az átlagnál... lehet semmit nem számít. Majd a dokid segít, illetve biztos lesz, aki kicsit ért is hozzá és válaszol.

"Mindenhol azt olvasom"
Nem a gyik az a mindenhol véletlenül? Itt én is azt olvastam. Nekem az FSH 3x annyi volt, mint az LH. Kb.eltemettek, de ezt egyetlen orvos se osztotta. Mindenki azt mondta, nem gond. 2x lettem terhes, az első sajnos, vetélés lett. Mindkettő 5. próbálkozásra. Szóval annyira nem lehetett szörnyű, főleg, hogy már 40fölött is voltam.

Nekem a sikeres hónapban az alábbi volt:
FSH: 5,7
LH: 4,9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!