Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet jól felkészülni...

Hogyan lehet jól felkészülni a teherbeesésre?

Figyelt kérdés
A terhesvitamin szedésén kívül mire érdemes még figyelni,hogy sikeres legyen a fogamzás? Van valami jó étkezési vagy életmódbeli tippetek?Előre is köszönöm!
2008. jan. 11. 10:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem csak annyi ötlet, hogy lazíts, ne görcsölj rajta. Minél jobban szeretnéd, annál jobban a szex majd csak arról fog szólni. Ahogy én is nem figeltem rá, egyből jött a baba:)

Ha a keresőbe beírsz, biztos találsz (teákat szoktak ajánlani) ötleteket, mert pár napja voltak hasonló témák.

2008. jan. 11. 10:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Tudom ha az ember nagyon szeretne valamit akkor mindig azon jár a gondolata és mindent megpróbál megtenni.Nem tudom hogy hány éves vagy, de próbáld lazán cinálni.persze az jó ha vitaminokat szed az ember, és igyekszik kiszámolni a peteérést, de egyenlőre ennél több nem kell.szeretet,szex, romantika.sok sikert neked.
2008. jan. 11. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Drágám,sehogy!Ha a baba jönni akar,akkor jönni fog terhesvitaminnal(bár sztem attól,ha terhesség előtt szeded csak a popsid nő,elég ha folsavat szedsz,nem kell Elevit,meg Gravida),anélkül,de nem görcsölni,és nem állandóan a naptárt lesni.Kb.3 naponta szeretkezni,ha minden jó nálatok,akkor hamarosan 2 csíkos leszel.Én 24 hónapja próbálkozom(2 vetélés volt közben),úgyhogy nyugi.Sok sikert!
2008. jan. 11. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!