Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szombaton cipekedtem, vasárnap...

Szombaton cipekedtem, vasárnap pozitívat teszteltem, ma úgy néz ki, mégis megjön. Magamnak csináltam?

Figyelt kérdés
8 db 10 kiló körüli zsákokat tettem talicskára fel-le. Ma 35. ciklusnapon vagyok, kB ilyenkor szokott megjönni. Pcos-os vagyok, ir nélkül. Majdnem 2 éve szeretnénk kisbabát, ha ez most miattam nem maradt meg, kb a Dunának megyek... 😭
tegnapelőtt 11:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges terhességet így nem lehet elhajtani!

Nem is biztos, hogy bármi baj van a babával, vérzés gyakran előfordulhat a menstruáció idejében.

Beszélj a nőgyógyászoddal!

tegnapelőtt 11:09
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy nem volt jó ötlet, de elvileg annyi terhelés mehet, amennyihez hozzá vagy szokva. Ha minden nap 10kilós zsákokat emelsz, akkor annyi. Ennyire az elején lehet simán kémiai terhesség is, ami semmiképpen nem maradt volna meg, mert más gond volt. Ha ez vigasztal, nekem beágyazódási nehézségem volt. Direkt teszteltem edzés napon, amikor már mutatnia kellett volna, ha terhes vagyok. Tök negatív lett. Szóval bánatomban lenyomtam életem legdurvább edzését, csupa olyan gyakorlattal, ami nagyon nem ajánlott olyankor (nem direkt, olyat adott az edző, egyébként, is extrém sport, saját súllyal.) Mint kiderült, később volt ovu, akkor volt beágyazódás. Most éppen szundikál az ágyában. Szóval egy erős, életképes terhesség valószínűleg megmaradna, kell más gondnak is lenni, ha nem. (Volt előtte vetélésem, ott semmit nem csináltam, mégis.)
tegnapelőtt 11:15
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Ennyitől biztosan nem megy el egy terhesség.

Ott vagy nem volt pozitív az a teszt, vagy amúgy is elment volna.

Nekem a 2.-nál pl ott volt a nagyfiam, aki 15kg volt. Szerinted mennyit emelgettem napi szinten?

tegnapelőtt 11:17
 4/20 A kérdező kommentje:

A teszt tuti pozitív volt, hármat is csináltam azóta , mindegyik ugyanolyan. Nem túl erős ugyan, de egyértelmű pozitív.

A fizikai munkához hozzá vagyok szokva, nem most pakolásziok először. Szóval akkor megnyugodtam, köszönöm nektek!

tegnapelőtt 11:21
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
10 kiló nem egy nagy cucc. Ahol van nagytestó, akit még emlegetni kell, az lehet ennél jóval több is. Te is írod, hogy máskor is emelsz ennyit. Ettől konkrétan nem lesz semmi baj. Mit jelent az, hogy mégis megjön? Vérzel? A sima görcsölés vér nélkül teljesen normális koraterhesen. Ha nem vérzel, nincs semmi probléma.
tegnapelőtt 12:01
 6/20 A kérdező kommentje:
Reggel elkezdtem barnázni. Már pisiléskor pirosas cucc is volt a papíron 😪
tegnapelőtt 12:29
 7/20 anonim ***** válasza:
78%
Pozitív teszttel, vérzéssel irány az orvos. Ilyen esetben progeszteront szoktak felírni. Az sem mindenható, ha más a baj, az sem segít, de egyéb hormon probléma mellett, hosszú ciklusnál gyakori a progeszteron elégtelenség is. Egy próbát megérne. Egy biztos, nem a pakolástól van!
tegnapelőtt 13:49
 8/20 anonim ***** válasza:
89%

Nyugodj meg,es tessek orvoshoz menni,lehet,hogy csak progeszteront kene potolni. Kóros a verzes terhesen,de nem csak veteles tunete.

Emellé Velfem és Rutascorbin javasolt,amik veny nelkul kaphatóak es megtamogatjak a terhesseget.(orvosi vizit utan csakis,nem helyett)

tegnapelőtt 13:58
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

#7 és #8 tanácsát fogadd meg, menj el orvoshoz!

Persze, ilyenkor parázik az ember, és nyilván benne van a vetélés is a pakliban, de nem biztos még, hogy a legrosszabb forgatókönyvvel kell számolni.

Azért írd meg, mi a helyzet!

tegnap 08:54
 10/20 A kérdező kommentje:
Kaptam progeszteront, de a tegnap este sajnos egy jó nagy vérrög távozott, aztán több kisebb. Szóval ez ennyi volt 😭
tegnap 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!