Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dec. 31-2-ig lehetett peteérés...

Dec. 31-2-ig lehetett peteérésem. Mikor teszteljek? Előfordul ilyen?

Figyelt kérdés
Mármint megközelítőleg ebben a 3 napban.Ha sikerült teherbe esnem, akkor mikor teszteljek, hogy bizti kimutasson valamit. Amúgy 4-én kellett volna megjönnie,és nem jött meg azóta sem. Szerintem mensi előtt 2-3 nappal volt a peteérésem. Biztos bezavart, hogy már nem szedem a bogyót. Szerintetek?
2008. jan. 11. 07:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ma 11.e van.Vagyis egy hete késik.Akkor lehet ideje lenne.De ha még az negatív,akkor ne csüggedj,mert lehet korán volt.Ha utána sem jelentkezik a mensi,akkor várj még egy hetet,és aztán teszt.annak már mutatni kellene.
2008. jan. 11. 07:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is csinálj egy tesztet, ha nem lenne + és nem is jön meg, akkor pár nap múlva csinálj egy másikat.

Hátha kimutatja már, sok sikert!

2008. jan. 11. 09:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk jan eleján volt a peteérésed akkor hogy lehet az, hogy 4-én kellett volna megjönnie! Ovuláció után minden esetben 14 nap a mensi, ha nem történt beágyazódás! Szóval ha jan. 1-vel számulunk akkor jövő 7 hétfőn kéne megjönnie! Akkor a teszt még nem mutatja ki most!
2008. jan. 11. 10:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!A közvetlenül előttem szólóval értek egyet,jövő hét közepéig,de inkább végéig várj,ha addig sem jön meg,akkor tesztelj.A teszt,ha most csinálod még,és terhes vagy nega lesz,mert annyira kevés még a HCG a szervezetedben.Feleslegesen pedig ne költsd a pénzed tesztekre,mert abba hülyülsz majd bele,hogy miért nega még mindig.Én 5 nap késésnél sem csináltam tesztet,és lám megjött.Ilyen az élet:(Sok sikert!
2008. jan. 11. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!