Ovu után még egy-két napig éreztek szurkálást? Vagy a tüszőrepedéssel azonnal elmúlik?
Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 15:45
1/3 anonim válasza:
Nekem mindig 2-3 napig szurkált valamelyik petefészkem. Olyankor mindig együtt voltunk a párommal, mégsem jött össze a baba. Legutóbb viszont csak kb. fél órát éreztem a szurkálást, előtte és utána is voltunk együtt és sikerült is. Szerintem változó, hogy meddig szúr.
2/3 anonim válasza:
A tüszőrepedés után egyből elmúlik.
Előtte szúrkálhat 2-3 napig. Azért szúrkál, ahogy nő a pete,
és ez olyan feszítő érzés. De ahogy kiszabadul - általában hajnalban - akkor el is múlik.
3/3 anonim válasza:
sztem s elmúlik
én is úgy képzelem, hogy amíg nő addig szurkál, mikor kiszabadul feszít(nekem is nagyon tud az fájni :)))aztán rögtön el is múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!