Második terhesség is túlsúlyosan?
80 kg körüli kismamák! Kinek hogy alakult a 2. terhessége?
Én az elsőt 82 kilóról kezdtem, és vissza is fogytam a kezdősúlyra, de valahogy nem megy le több, pedig nagyon igyekszem. Most szeretnénk második babát, de nagyon visszatart, hogy megint azt kell hallgatnom 9 hónapig, hogy nem hízhatok, mert eleve túlsúlyos vagyok:-(
hány cm vagy?
Én 89 kg val kezdtem a terhességet, nekem eddig senki nem szólt be, mondjuk félidőn most lettünk túl és még egy dekát sem híztam, lehet ezért. Meg elég magas is vagyok, nem is látszom túlsúlyosnak.
Az elsőt 101-el kezdtem.A másodikat 115-el.Most a 3.-at 117-el.Gondolhatod én mit hallgatok!!! :S :) De ez vagyok én! Mindig is ilyen voltam. Rengeteget diétázok,fogyózom,pár kiló le is megy..aztán semmi tovább.Voltam dokinál,és a bélbolyhaim a hibásak.Túlságosan aktívak,és még azt is hasznosítják,amit már nem kellene....így mindig is hízékony leszek..ez van..agyon nem üthetnek! :D Párt is találtam,és boldog feleség és anya vagyok így is. És még boldogabb leszek ha megszületik a 3. gyerekünk,és végre nagycsaládosok leszünk!
Ne tétovázz! Vágjatok bele!! Sok sikert! :)
Előző vagyok, bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett!!
És írjatok, hogy hogy érzitek magatokat!! Kíváncsi vagyok!! Remélem a köv hétben kiderül, hogy én is beállok e a nagyobb darab anyukák közé!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!