Mennyi ideig próbálkoztatok, mielőtt sikerült teherbe esned?
Figyelt kérdés
Elsőre sikerült, vagy hónapokban (években) mérhető volt?
Ha sokáig próbálkoztatok, akkor hogy sikerült feldolgozni lelkileg?
Szerintetek fél év próbálkozás sok, vagy még legyek türelmes, semmi baj nincs velünk?
2010. nov. 9. 16:47
21/24 anonim válasza:
Ha van pénzed rá, keress egy magán dokit és nézesd meg magad. Mi már lassan 1,5 éve küzdünk, nyáron voltam kivizsgáláson és a párom is (persze SZTK), mindent rendben találtak. Nem bírtam tovább várni a csodára, felkerestem egy magándokit és kiderült, hogy PCO-m van. Semmi tünete nem volt, csak annyi, hogy néha hosszabb ciklusaim voltak, amire persze akkor azt mondták ezzel nincs semmi baj, az én szervezetem ilyen. Ha erre már nyáron rájöttek volna, már lehet útban lenne a baba:(
22/24 anonim válasza:
8 hónapot. De az utolsó két hónapban clostyt szedtem.most 14 hónapos a kisfiam és hónapok óta nem védekezünk. holnap megyek az orvosomhoz.
23/24 anonim válasza:
A kislányom (most 2 éves) 15 hónap után sikerült Clostilbegyt segítségével. Aki pedig most a pocakomban lapul (10 hetes kismama vagyok) szintén 15 hónap után sikerült, teljesen spontán.
Drukkolok Nektek!
24/24 anonim válasza:
szia!
nekem mind a 3 elsőre összejött.....pedig sosem mértem se hőt se semmit.Megérzés alapú volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!