Mennyi ideig próbálkoztatok, mielőtt sikerült teherbe esned?
Figyelt kérdés
Elsőre sikerült, vagy hónapokban (években) mérhető volt?
Ha sokáig próbálkoztatok, akkor hogy sikerült feldolgozni lelkileg?
Szerintetek fél év próbálkozás sok, vagy még legyek türelmes, semmi baj nincs velünk?
2010. nov. 9. 16:47
11/24 anonim válasza:
Gyógyszer után 3 hónapot vigyáztunk utána 1. hónapban sikerült. Ne görcsölj rá.
12/24 anonim válasza:
Mi 3 évet vártunk a kisfiamra, de megérte érte ennyit szenvedni. Most 6 hónapos a drágám!
13/24 anonim válasza:
Szia!
A kisfiam az első gyógyszermentes hónapban összejött (mi várni akartunk, de a dokim bíztatott, hogy pont az első három hónap a legesélyesebb gyógyszer után, és igaza lett;)). Azóta nem szedtem gyógyszert, most 7. hónapja próbálkozunk. Múlt hónapban menszi előtt pozitívakat teszteltem, mégis megjött:(. Próbálkozunk tovább;).
14/24 anonim válasza:
Egy nap = egy alkalom!!! Szuper termekeny vagyok. :)
15/24 anonim válasza:
Az elso baba elso probalkozasra osszejott de sajnos elveteltem 8 hetesen. :( Utanna fel evre ra sikerult a kisfiam, aki mar 9 honapos. Ebbe a fel evbe benne van 1 honap varakozasi ido is a veteles utan.
16/24 anonim válasza:
17 hónapja várjuk a csodát :-)
18/24 anonim válasza:
Most tartunk a 9. hónapnál.
Türelemmel várjuk a csodát.
A
19/24 anonim válasza:
Ez a 20.hónapunk, és már nagyon szeretnénk hogy megfoganjon a babánk. De a barátnőm az első próbálkozós hónapban terhes lett, és most lesz 3 éves a kis keresztlányom. :-) Az a baj hogy ezt nem mi döntjük el, akkor jön a baba amikor jönnie kell. És ezt elég nehezen lehet elfogadni. Legalábbis nekem.
20/24 anonim válasza:
Nekunk ez a 22-ik honap. Legnagyobb ellensegemnek sem kivanom... nagyon sz**
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!