Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pco-van.8hónapja szedem a...

Pco-van.8hónapja szedem a metformint. Mennyi idő múlva esett teherbe valaki spontán a met. Hatására? Már mindent kipróbáltunk a 16 év alatt, de nem adom fel!

Figyelt kérdés
2009. jan. 9. 16:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, ez sok idő. Nekem hat már most, szinte azonnal lett tüszőrepedésem, megszűnt a vérzés előtti pecsételés is. Ki írta a gyógyszert, hova jársz kezelésre?
2009. jan. 9. 16:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem voltam orvosnál már 6éve,mert kicsit belefáradtam,de olvastam róla és szereztem metet.
2009. jan. 9. 16:30
 3/11 A kérdező kommentje:
A 8 hónapból az utolsó 4-ben nekem is volt pé-m.
2009. jan. 9. 16:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én azért elmennék orvoshoz, nagy bátorság tőled, hogy orvosi kontroll nélkül ilyen gyógyszert szedsz.

Sajnálom, hogy ennyi ideje próbálkoztok, de épp az esélyeid növelése érdekében kellene dokihoz menni, nem?

Szorítok!

2009. jan. 9. 16:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Kettővel lejebb leírtam a történetemet... olvasd el és szerintem ha még nem jártál a meddőségin menjetek el.
2009. jan. 9. 16:45
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Ha az utolsó 4 hónapban már volt peteérésed, akkor már ugyanolyan eséllyel indulsz, mint bárki más! 20% van, hogy összejön a baba, ha minden stimmel mindkettőtökkel. Most már csak ki kell várni a sort. :) Tudom, könnyű mondani... Én 12 hónap alatt majd megőrültem... nekem sem volt peteérésem, tudom milyen érzés... De amikor nem gondoltam rá, éltük a normális életünket, karácsonyra készültünk, akkor összejött. (Tegnap reggel teszteltem pozitívat.)

Viszont, ha sikerült a baba, a mettel le kell állni, én úgy tudom, és feltétlenül vald majd be az egészet az új orvosodnak!!

Kitartás! Biztos vagyok, hogy nemsokára összejön, hisz hatott a met, peteérés van! A pároddal minden OK?

2009. jan. 9. 16:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Closti.kúrák,inszem.2lombik volt már.A férjemnek azt mondták "tenyészbika".Majd elmegyek orvoshoz.
2009. jan. 9. 17:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Szedhetném a metet barátcserjével együtt?
2009. jan. 9. 17:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem adj mégegy esélyt az orvosoknak, ne kezeld magad met-tel, se merckforminnal, se semmivel, mert nem tudhatod, hogy mikor mit vált ki. Ha PCO-d van akkor az is előfordulhat, hogy a petevezetőt eltömték a ciszták, vagy bármi rossz. Isten ne adja!

Amúgy honnan tudod hogy van peteérésed? Én is azt hittem, ha van nyák és az ovulációs teszt... de ez nem így van. Az ovu teszt akkor is pozitív ha nincs tüszőrepedés, viszont a pete megérett. Nyákom mindig is volt, persze tüszőrepedésem nem.

Ha most teherbe esnél az számodra csoda lenne, ahogyan nekem is ha nekem sikerülne, de ne kockáztass. Lehet sikerül, de mivel nem kontroll alatt szedtél be minden nyavaját elmehet a baba.

Ki írta a clostit és hol csinálták az inszemet és a lombikot? Nagyon ledöbbent a történeted, ennyi idő nagyon sok idő.

2009. jan. 9. 17:28
 10/11 anonim ***** válasza:

pco-s voltam, engem is merkforminnal kezeltek, fel ev alatt teljesen jok lettek a leleteim.

vigyazz nagyon, rendszeresen tesztelj, mert terhesseg alatt még cukorbetegek sem szedhetik a metformint/merkformint.

sok sikert!

2009. jan. 9. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!