3,290 mU/I TSH érték magas teherbeeséshez?
Szia!
Nekem augusztusban mondta a doki a 2,010-es értékre,hogy most már jöhet a baba!Ebben a hónapban sikerült!:-)
Endokrinológushoz fordúlj,mond el neki,hogy babát szeretnétek és,hogy volt már 4 spontán vetélésed(amit nagyon sajnálok!)Biztos segít!Drukkolok nagyon!
Köszönöm a válaszaitokat!
Már csak egy kérdés/kérés: tudtok jó endokrinológust ajánlani? Nagyon szeretnénk már babát, és nem szeretnék hosszú hónapokat doki utáni kutakodással tölteni.
Kérdező: ha budapesti vagy Dr. Balász Csabát ajánlom! Keress rá neten. Egyszer el kell menni a magánrendelésére, mert nagyon nehéz máshogy bejutni hozzá, de utána már fogad TB alapon és fantasztikus orvos! Nekem 5 éve nem tudták beállítani, neki 3 hónap alatt sikerült és ma lett egy nagyon halván + tesztem. :)
Bibi3: a terhesség alatt emelni kellett a gyógyszered? Én annyira rettegek, hogy a pajzsmirigyem miatt elvetélek vagy baja lesz a babának. :(
Szia!
Javasolnám neked Tüű dokit. Lehet, hogy hónapok, mire bejutsz hozzá, de megéri várni rá, nagyon profi.
09:43-as vagyok!
Én tegnap beszéltem az endokrin dokival,hogy sikerült a baba és,hogy akkor mikor mehetek hozzá mert azt mondta ha össze jött azonnal menjek erre közli tegnap,hogy majd csak december 10-én hívjam fel,hogy mikor mehetek!A házidokinál voltam tegnap és azt mondta,hogy mivel elég nagy adagban szedem a gyógyszert szerinte az elég!
Köszönöm a segítséget, 10:11-es válaszoló, gratulálok
Szerintetek ilyen értékkel is fognak velem foglalkozni?
Szia!
Igen, foglalkoznak veled. Beállítják 2 alá, de ha sikerül a baba, akkor is nézegetik időnként, nehogy baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!